Nyexad maskiningenjör till spännande företag i Helsingborg

Nyexad maskiningenjör till spännande företag i Helsingborg

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill ha en spännande tjänst med mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter. Brinner du för teknik, mekanik och vill jobba varierat? Perfekt, sök tjänsten som applikationsingenjör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som applikationsingenjör hos vår kund kommer du att vara delaktig i många steg i företagets utveckling av produkter. Du kommer att arbeta med ny- och vidareutveckling och vara ett stöd till de tekniska säljarna för att hitta så bra lösningar som möjligt till kunden. Det är en varierad roll där du får vara delaktig i många steg i processen och vara med i utvecklingen framåt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Konstruktion, CAD
  • Utföra orderunderlag med beräkningar och ritningar
  • Läsa offerter och supporta kunder
Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom mekanik i grunden. Du brinner för teknik och strävar alltid framåt. Då det förekommer mycket beräkningar i tjänsten tror vi att du är matematiskt lagd och tycker att det är kul med problemlösning. Som person är du framåt och driven, du är duktig på att hantera många saker samtidigt och är lugn i stressade situationer.
Skallkrav
  • Civilingenjörsutbildning inom maskinteknik, mekatronik eller motsvarande
  • Kunskap inom 3D-CAD
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet som konstruktör inom industrin

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Helsingborg
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 aug (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kundföretaget är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. De är starka i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokala produktion. Huvudkontoret ligger i Helsingborg med tillgång till produktion och utveckling i samma hus. Här finns stora möjligheter för dig som vill utvecklas!

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget