Nyexad El-konstruktör till företag i Helsingborg!

Nyexad El-konstruktör till företag i Helsingborg!

Är du i början av din karriär som el-konstruktör och vill växa inom ett väldigt stort och välkänt företag? Då är denna tjänsten för dig!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

Som El-konstruktör hos vår kund kommer du arbeta i olika projekt ut mot kund inom områden som industri, vatten, värme- och eldistribution. Arbete kommer ske inhouse men du kommer även åka ut till kund för att se de olika projekten på plats. Som El-konstruktör kommer du arbeta med att ta fram och rita lösningar i Elprocad.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Ritning och konstruktion av el-schema
  • Kundkontakt
  • Provning, felsökning och driftsättning
Din profil

Vi tror att du som söker är nyfiken, har ett brinnande intresse för yrket och du har en vilja att ständigt förbättras. Som person är du kommunikativ, du har en god förmåga till samspel med andra och ser hellre lösningar än problem. Slutligen söker vi som är teknikintresserad, lojal och som ser den här tjänsten som en rolig utmaning.

Krav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Civilingenjör mot El-konstruktör
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet av el-konstruktion
  • Elprocad
  • Erfarenhet som elektriker
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med rikstäckande organisation och lokala kännedom tar de ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, - distributörer och - användare. Idag är de ca 1100 medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Malmö. De erbjuder en arbetsplats med stora utvecklings- och utbildningsmöjligheter. Attraktiva medarbetarförmåner, stimulerande arbetsmiljö och ett arbete med frihet under ansvar är också något som du kommer få som El-konstruktör hos vår kund.

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.