Kranbilschaufför med start omgående

Kranbilschaufför med start omgående

Är du en glad och trevlig person som tar ditt arbete på allvar och vill trivas på jobbet? Är du flexibel och kan anpassa dig efter situationen? Ta chansen att söka tjänsten som kranbilschaufför till vår härliga kund i Helsingborg.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kranbilschaufför kommer du att arbeta med varierande uppgifter. Grunden är att lasta, köra och lasta av - materialet beror på uppdraget. Du kommer bland annat att arbeta med byggmaterial, grus, maskiner och takpannor. Dina normala arbetstider är mellan 7 och 16 men styrs utifrån uppdrag. Det är en flexibel tjänst där du lägger upp ditt arbete som du vill så länge det fungerar med uppdraget.

Din profil

Jobbet kommer innebära en del kundkontakter varför vi gärna ser att du är en serviceminded person med kunden i fokus. Du behöver vara en lagspelare och gilla att samarbeta tillsammans med såväl kollegor som kunder! För att lyckas i rollen tar du ditt arbete på allvar och frågar hellre en gång för mycket än en gång för lite.

Skallkrav:
  • Körkort C
  • YKB
  • Svenska i tal och skrift
  • Kranbehörighet
Meriterande:
  • Erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • Körkort CE
  • Arbete på väg kurs (kan tas inför jobbstart)
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, 7-16
Placering: Helsingborg

Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund jobbar inom åkeri, transport och lastbilar. De har sitt kontor och utgår från Mörarp i Helsingborg. Uppdragen har de framför allt i nordvästra Skåne och levererar varierande last. Tillsammans är de nio stycken, arbetet är självständigt men de ser ändå till att träffas och hitta på roliga saker. Därför är det extra kul om du också gillar det!

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över till en anställning hos kundföretaget.