Junior säkerhetshandläggare mot järnväg på Sweco!

Junior säkerhetshandläggare mot järnväg på Sweco!

Är du en noggrann ingenjör med intresse för infrastruktur och järnväg? Trivs du i en administrativ och koordinerande roll? Vill du dessutom starta din karriär på ett företag med oändliga möjligheter där du får utvecklas tillsammans med riktigt grymma kollegor? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Vid om-, till-, eller nybyggnad av Sveriges järnvägsnät ställs stora krav på säkerhet. Du kommer i rollen att arbeta med handläggning i processerna:
  • TSS - Teknisk säkerhetsstyrning signal
  • TSB- Teknisk säkerhetsstyrning banöverbyggnad
  • GOP - Godkännandeprocess
Du fungerar som sprindeln i nätet mellan projektets olika delar. Du ingår i avdelningen Risk & Säkerhet som tar ansvar för att rätt dokumentation finns på plats. Det innebär mycket interna och externa kontakter med kollegor som deltar i andra delar av projektet samt beställare, för att samla ihop korrekt teknisk dokumentation.

Som junior i rollen hos vår kund kommer du få upplärning och stöd av en senior kollega samtidigt som du sätter dig in i de aktuella projekten. På sikt kommer du självständigt ta dig an genomförandet av processerna. Du kommer tillhöra avdelningen "järnväg" hos vår kund och vara placerad antingen i Malmö eller Helsingborg beronde på vad som lockar dig mest.

Din profil

Skallkrav:
  • Relevant teknisk utbildning från YH alt. högskola - gärna läst kurser mot järnväg
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet från järnvägsbranschen
  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Alternativt möjlighet finns för dig med Civilingenjörsutbildning och intresse mot järnväg att arbeta på en bredare roll med inslag från andra anvdelningar.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och administrativt lagd. För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad, noggrann och trivs med att arbeta självständigt med att driva dina processer framåt. Då tjänsten innefattar mycket sociala kontakter bör du vara en social och kommunikativ person.

Villkor

Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Malmö eller Helsingborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Mån-fre 08-17 med flex

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Europas största konsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö. Tillsammans ser ni till att samhället har tillgång till el och rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara byggnader. Det här är ett företag som vill se dig utvecklas, det är ett välkomnande och öppet klimat där dina åsikter uppskattas och du får ta mycket ansvar redan från start. Kontoret är beläget i centrala Malmö alternatvit centrala Helsingborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.