Junior konstruktör till ett stabilt byggkonsultbolag

Junior konstruktör till ett stabilt byggkonsultbolag

Är du utbildad inom byggkonstruktion och har anknytning till Ängelholm? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du med att ta fram konstruktionsritningar till kunder runt om i Skåne. Till en början arbetar du tätt med kollegor men tar efterhand egna projekt. Du ges ägande i dina projekt med helhetsansvar i allt från kundkontakt till implementering på plats. Kollegorna finns fortsatt nära och ni arbetar i en öppen miljö som uppmuntrar till kunskapsutbyte.

Din profil

För att passa i rollen har du ett starkt intresse för arbetet. Du arbetar strukturerat och har god organisationsförmåga. Du är bekväm med att ta plats i ett team och samarbeta med olika typer av människor.

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör med inriktning byggkonstruktion
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:

- Lokal anknytning till Ängelholm eller närområdet

Villkor

Start: Januari, eller efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8- 17, möjlighet till flexibel arbetstid
Lön: Fast
Ort: Ängelholm

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 072-2091950
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett mindre byggkonsultbolag. På uppdrag från privatperson, byggföretag och fastighetsbolag tar de fram konstruktionsritningar utifrån arkitektens vision. Projekten sträcker sig från en veckas arbete upp till ett år. Kunderna återfinns främst i västra Skåne.

Företagets grundare har gedigen erfarenhet i branschen och styr firman. Idag med hjälp av fem ingenjörer. Här blir du del av ett mindre företag med engagerade medarbetare, korta beslutsvägar och stor möjlighet att påverka förtagets utvecklig.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.