Junior geotekniker till spännande konsultföretag

Junior geotekniker till spännande konsultföretag

Tycker du om att arbeta utomhus? Vill du ha ett omväxlande arbete där du blir upplärd från grunden? Då kan tjänsten som junior geotekniker vara rätt för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som junior geotekniker arbetar du med att ta markprover och göra olika geologiska tester vid byggnationer för till exempel broar, byggnader eller andra projekt. Du kommer tillsammans med en senior mentor få lära dig allt du behöver för att lyckas i rollen. Du har Helsingborg som utgångspunkt, men projekten är över hela Skåne, och resor till Blekinge, Växjö och Halmstad kan också förekomma. Du arbetar större delen av tiden ute på fält, och på fredagar är du inne på kontoret för att sammanställa proverna och föra dokumentation. Det här är ett arbete för dig som älskar att vara utomhus och vill ha ett fysiskt arbete. Utvecklingsmöjligheterna är stora och arbetet omväxlande och varierande.

Din profil

Skallkrav:
  • Någon typ av teknisk bakgrund, ex. teknik/naturvetenskap på gymnasiet
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Intresse för att arbeta utomhus
  • Praktiskt lagd
Meriterande:
  • Utbildning som geotekniker/geolog
  • C-körkort
  • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat utomhus
  • Tillgång till egen bil
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Utgångspunkt är Helsingborg, men arbetet är förlagt på olika projekt i Skåne.
Arbetstider: Måndag-fredag 7-16, flex.
Omfattning: Heltid

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ingenjörs- och designföretag med verksamheter inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Du får här chansen att arbeta ute på många spännande projekt som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Deras bas är i Europa och kunderna finns över hela världen. De är en populär arbetsgivare med många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.