Junior elkraftsingenjör till varierande tjänst inom driftplanering

Junior elkraftsingenjör till varierande tjänst inom driftplanering

Är du i början av din karriär som elkraftsingenjör? Ta chansen att arbeta på ett av Sveriges största energiföretag! Vi söker dig som är strukturerad och ansvarsfull, har en YH-utbildning inom elkraft och gillar kontakt med andra. Låter det som du? Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du framför allt att jobba med framtagning av driftordrar. Det är en teknisk roll där du får användning av din kunskap inom el. Det är en självständig roll där du får mycket eget ansvar, självklart får du en introduktion och personer i din närhet som hjälper dig att bli riktigt duktig på det du gör.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Arbeta med driftordrar kopplade till projekt, förebyggande eller avhjälpande underhållsarbeten
  • Arbeta med verksamhetsutveckling under handledning av företagets personal.
  • Kontakt med underentreprenörer.
Din profil

Skallkrav:
  • YH- eller högskoleutbildning med inriktning elkraft eller likvärdig kompetents.
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Arbetat som elektriker tidigare
  • Arbetat i liknande roll
  • Tidigare arbetat med el och distribution
  • Har ESA14
Som person är du strukturerad och driven, du tar ansvar för att lösa problem och är inte rädd för att fråga. Då du har mycket kontakt med personer i din omgivning har du en god kommunikativ förmåga och tycker att det är roligt att prata med andra. Du är duktig på att planera och hittar alltid nya sätt att vara så effektiv som möjligt på.

Villkor

Startdatum: januari
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: Måndag-fredag 8-17
Omfattning: Heltid, sex månader

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att säkerställa din plats i urvalet!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 nov (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges större energiföretag med cirka 125 000 kunder och en omsättning på 2,6 miljarder kronor. Kärnverksamheten är försäljning och distribution av energi (el, fjärrvärme, naturgas, fjärrkyla, fordonsgas) samt försäljning av bredband och servicetjänster till konsumenter och näringsidkare. Organisationen präglas av medarbetarnas kund-, miljö- och samhällsengagemang. Huvudkontoret är placerat i Helsingborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du att vara anställd genom oss på Framtiden och uthyrd till vår kund under sex månader. Goda chanser till förlängning finns!