Junior elektriker till växande ventilationsföretag

Junior elektriker till växande ventilationsföretag

Är du utbildad elektriker och i början av din karriärr? Eller har ud en utbildning inom styr och relger och vill lära dig mer om el? Vill du jobba med ett trevligt gäng på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter? Bra, skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som installationselektriker kommer du att arbeta med installation, felsökning och serva elinstallationer inom ventilation och värme. Du kommer till en början att utföra enklare arbetsuppgifter som kabeldragning för att med tiden komma in i rollen och arbeta självständigt och med större uppdrag. Du kommer framför allt att jobba i och runt omkring Helsingborg men resor runt om i Sverige kan förekomma. Tjänsten är ny i företaget och för rätt person finns stora möjligheter att utvecklas!

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasial eller Yrkesutbildning inom. El/automation/styr och regler.
  • Ett års erfarenhet av liknande arbete
  • Behärska svenska och engelska i tal & skrift
Meriterande:
  • Jobbat som elektriker sedan tidigare
  • FUllgjorde lärlingstimmar
Som serviceelektriker ser vi till dig som har en genomförd el-utbildning alternatvit ett stort intresse för el och utbildning inom styr/regler. Vi kommer att fokusera på personlighet, det viktiga är att du vill lära dig så mycket som möjligt. Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens, ditt driv och din ambition att växa och utvecklas. Du behöver inte vara certifierad elektriker men ska ha minst ett års erfarenhet som lärling eller motsvarande.

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Helsingborg
Arbetstider: 07.00-16.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Kontaktperson Bim Nejdebring
Telefon 0722145453
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är placerat i Helsingborg och jobbar med värme och ventilation. De är tillsammans 16 personer som utgör ett härligt gäng med mycket humor. Det är ett realtivt ungt bolag med goda framtidsutsikter. För att passa in i det här gänget ska du vasa driven och vilja mycket, då finns det stora möjligheter för att utvecklas.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag under en inledande period för att sedan gå över och bli anställd av företaget.