Junior VA-ingenjör till växande företag

Junior VA-ingenjör till växande företag

Vill du vara med och bygga framtidens samhällen? Söker du en tjänst i ett spännande företag med goda utvecklingsmöjligheter? Toppen, då passar du perfekt hos vår kund!

Dina arbetsuppgifter

Som VA-ingenjör hos vår kund kommer du att arbeta som konsult inom VA mot olika projekt, både direkt till kund och som stöd till andra avdelningar. Din grupp arbetar inom tre huvudområden - VA-modellering, VA-utredning samt VA-projektering. Som junior VA-ingenjör kommer du att arbeta med de två senare, och din bakgrund och eget intresse styr vad du väljer att fokusera på. Dina arbetsuppgifter innefattar att
  • Planera vattenresurser
  • Granska tillstånd
  • Behandla handlingar och tillstånd
Men även
  • arbeta med omvandlingsområden
  • beräkna och projektera i CAD (Civil 3D)
  • delta i externa och interna projektmöten
Avdelningen är van vid att ta in nya kollegor, och du kommer att få en gedigen introduktion och bli tilldelad en mentor.

Din profil

Skallkrav:
- Ingenjörsutbildning inom vatten, till exempel
YH-utbildning som VA-ingenjör
Civilingenjör, inriktning Väg/Vatten
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:
Specialisering inom vatten

Som person tror vi att du är framåt och initiativtagande. Du vill gärna utvecklas och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter

Villkor

Arbetstid: 8-17 med möjlighet till flex
Ort: Helsingborg eller Malmö
Omfattning:Tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid
Mer info
Kontaktperson Klara Larsson
Telefon 0722094192
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. De har många spännande projekt inom flera områden, och idag söker de dig som vill bli del av den fortsatta utvecklingen av verksamheten i Helsingborg och Malmö. I din grupp finns mycket senior kompetens, och du ges goda förutsättningar att växa in i rollen. Företaget satsar på att ge medarbetare utvecklingsmöjligheter, frihet under ansvar och arbetar aktivt för att vara en arbetsplats där medarbetare trivs och vill stanna på lång sikt.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.