Industrielektriker

Industrielektriker

Är el, industri, teknik, maskin och produktion din hemmaplan? Vill du arbeta dagtid? Är det viktigt för dig att få vara med och påverka och bidra på riktigt? Vill du arbeta på ett tryggt bolag med bra stämning där långsiktigheten är en grundpelare? Fortsätt läs, detta kan vara jobbet för dig!

Jag är nämligen just i skrivande stund på jakt efter en ny kollega till min samarbetspartner i Helsingborg. RKW ser nämligen fram emot att kunna anställa en ny industrielektriker innan årsskiftet. Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom underhåll av produktionsutrustning. Tillsammans med en senior kollega sköter ni förekommande elarbeten både planerade och akuta vilket ofta innebär ett högt tempo. Du ingår i ett underhållsteam på fem personer som tillsammans stöttar produktionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Upprätthålla och utföra elarbeten efter egenkontrollprogram
  • Utföra planerat underhållsarbete samt dagligt inkommande arbete inom underhåll och reparation
  • Utföra felsökning på styr- och elutrustning
  • Ge synpunkter och idéer kring lösning på uppkomna utmaningar och problem
  • Göra mindre beställningar och dokumentera utförda arbeten
Din profil

Vi söker dig som är driven, noggrann och kan arbeta flexibelt, du är inte rädd för att hoppa mellan arbetsuppgifter och hugga in där det behövs. Du har förmåga att lösa problem och ditt tekniska intresse är en självklarhet. Du trivs med ett praktiskt, tempofyllt och får gärna se dig själv som en uppdaterad version av Mulle Meck.

Skallkrav:
  • Gymnasial elutbildning, eller motsvarande
  • Ett års erfarenhet i roll som industrielektriker
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående, senast 1/3-2021
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Ort: Helsingborg

Både jag och RKW gillar mixen av tempo och kvalitet, vilket innebär att jag kommer kontakta kandidater under hela tiden som annonsen ligger ute. Ett tips, vänta inte med att ansöka.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RKW arbetar med produkter inom förpackningsmaterial, mer specifikt med plastfilm och har idag över 60 års erfarenhet i branschen. Företaget arbetar med allt från forskning och utveckling till tillverkning, vilket har gjort dem ledande på området. Visionen är att dem ska med hållbara filmlösningar gör vi det möjligt för våra kunder att förbättra konsumenternas vardag över hela världen.

RKW är ett internationellt företag, som ser vikten av att skapa en stark gemenskap på varje arbetsort. I Helsingborg arbetar totalt 70 personer. Företaget präglas av ett öppet klimat och strävar ständigt efter förbättring för dig som medarbetare. En balans mellan arbete och privatliv är centralt.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.