Industrielektriker till tillverkningsindustrin

Industrielektriker till tillverkningsindustrin

Har du elbakgrund och erfarenhet inom industrin? Vill du arbeta i en bred roll med fokus på underhåll i ett stabilt företag? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som industrielektriker arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom underhåll av produktionsutrustning. Tillsammans med en senior kollega sköter ni förekommande elarbeten både planerade och akuta vilket ofta innebär ett högt tempo. Du ingår i ett underhållsteam på fem personer som tillsammans servar produktionen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Upprätthålla och utföra elarbeten efter egenkontrollprogram
 • Utföra planerat underhållsarbete samt dagligt inkommande arbete inom underhåll och reparation
 • Utföra felsökning på styr- och elutrustning
 • Ge synpunkter och idéer kring lösning på uppkomna utmaningar och problem
 • Göra mindre beställningar och dokumentera utförda arbeten
 • Driva och avsluta tekniska utvecklingsprojekt inom underhåll
Din profil

Vi söker dig som är driven, noggrann och metodisk i ditt arbete. Du har förmåga att lösa problem och ditt tekniska intresse är en självklarhet. Du trivs med en blandning av praktiskt och administrativt arbete.

Skallkrav:
 • Gymnasial elutbildning
 • Minst 1 års erfarenhet i roll som industrielektriker/ installationselektriker eller liknande
 • 3 års arbetserfarenhet inom tillverkande industri som exempelvis tekniker, mekaniker, maskinoperatör eller montör.
 • Körkort B
 • Truckkort A + B
 • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid/ Jour kan förekomma
Ort: Helsingborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar med produkter inom förpackningsmaterial, mer specifikt med plastfilm och har idag över 60 års erfarenhet i branschen. Företaget arbetar med allt från forskning och utveckling till tillverkning, vilket har gjort dem ledande på området.

Detta är ett internationellt företag, som ser vikten av att skapa en stark gemenskap på varje arbetsort. I Helsingborg arbetar totalt 70 personer. Företaget präglas av ett öppet klimat och strävar ständigt efter förbättring för dig som medarbetare. En balans mellan arbete och privatliv är centralt.

Mer information om företaget ges vid ett intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.