Händig och serviceminded säljare sökes till familjär butik!

Händig och serviceminded säljare sökes till familjär butik!

Vill du arbeta i en social och kommunikativ roll där service och kundnöjdhet står i fokus? Är du dessutom händig och har ett intresse för färg och form? Då kan du var den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljande montör kommer dina dagar att variera mellan försäljning, administrativt arbete och kundbesök. Cirka tre dagar i veckan kommer du att ansvara för butiken i Helsingborg och de andra dagarna kommer du att vara andra montör och vara ute och besöka kunder för att mäta eller hjälpa till med montering.

Rollen är varierande och veckorna kan skilja sig beroende på säsong. Exempel på arbetsuppgifter:
 • Hjälpa kunder i butiken och via telefon
 • Ta emot leveranser
 • Boka in tider för montörerna
 • Skapa offerter
 • Enklare fakturering och beställning av varor
 • Mäta hos kunder
 • Montera och leverera till kunder
Med ett stort intresse kommer du att kunna lära dig! Till en början kommer du att få gå bredvid erfarna kollegor, du kommer att få introduktion i såväl system som sortiment. Du kommer även att få följa med ut på kundbesök och lära dig mätning och montering. Löpande kommer det också att finns möjlighet till internutbildningar där leverantörer utbildar i sortimentet.

Din profil

För att passa i rollen som säljande montör ser vi att du är social, noggrann och att du trivs i en varierande roll. Självklart är du engagerad i arbetet och stöttar upp där det behövs, du har en känsla för service och brinner för att skapa kundnöjdhet!

Skallkrav:
 • Svenska i tal och skrift
 • Baskunskaper i Engelska
 • Körkort B
 • Kunna arbeta fysiskt med till exempel. lyft
Meriterande:
 • Utbildning inom hantverksyrke
 • Arbetat med markiser eller liknande
 • Intresse för färg, form och inredning
 • Tyska eller Danska
Villkor

Startdatum: Januari 2020
Placeringsort:Helsingborg
Arbetstider: 10:00-18:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inredning eller utredning? Oavsett om du söker en ny markis, snygga gardiner eller mörkläggande rullgardiner, har företaget solskydd med unik kvalitetskänsla och design. För fönster, uteplats och terrass.

Butiken är en del av Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning, kedjan har idag butiker på 31 orter i Sverige och Danmark. Med över 60 års erfarenhet från branschen kan de erbjuda hög kvalitet och skräddarsydda lösningar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.