Elektriker mot belysning till stort företag!

Elektriker mot belysning till stort företag!

I rollen som tekniker hos vår kund kommer du ha möjlighet att jobba på ett företag med stark trygghet och stora chanser till utveckling inom ditt arbete. Din vardag påverkar du helt själv då du är hemmastationerad och det förväntas därför att du som person är flexibel men samtidigt strukturerad.

Sök redan idag, urvalet sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Belysningstekniker hos vår kund kommer du arbeta med olika typer av servicetjänster för drift och underhåll av utebelysning. Då du arbetar med utebelysning kommer du arbeta i utomhusmiljö. För att utföra ditt arbete som Tekniker planerar du din vardag utifrån företagets ärendehanteringssystem. Detta görs genom din surfplatta eller laptop. Som Tekniker ansvarar du för en servicebil eller skylift och de verktyg som du använder. Arbetet är till mesta dels självständigt men i området finns det flera Tekniker som kan hjälpas åt när arbetet kräver att vara fler.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Serviceärenden
  • Kundkontakt
  • Drift och underhåll
Din profil

För att kunna jobba som tekniker hos vår kund krävs det att du har en elektrikerutbildning på lägst gymnasienivå. Körkort B är också ett krav, då du tar dig runt med bil. Har du C-körkort och utbildningar för Säkerhet på väg är detta meriterande.

Som person ser vi att du är driven med rätt inställning för arbetet. Eftersom du själv påverkar hur din arbetsdag ser ut krävs det att du är strukturerad, ordningsam och flexibel.

Krav:
  • Gymnasial elektrikerutbildning
  • Körkort B
  • Svenska i tal och skrift
  • Datorvana - Officepaketet
Meriterande:
  • Utbildning för Säkerhet på väg
  • Körkort C
Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Lön: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Heltid 07:00 - 16:00

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761671483
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 feb (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har ett helhetsansvar för belysningsanläggningar mot kommuner, industrier, byggbolag, fastigheter, entreprenader samt nät-och energibolag.
Företaget agerar i hela Sverige och har flera divisioner och avdelningar som ständigt expanderar, vilket ger dig möjlighet att alltid vidareutvecklas och ta nya karriärmöjligheter.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.