Ekonomiassistent med kunskap inom lön

Ekonomiassistent med kunskap inom lön

Har du ett par års erfarenhet av ekonomiarbete och kunskap inom lönehantering? Vill du jobba med ett härligt gäng som har kul på jobbet? Perfekt, då har vi jobbet för dig.
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Då ekonomiavdelningen är liten kommer din tjänst att vara lite allt i allo. Du kommer ha hand om enklare fakturahantering, hantering av löner, Arbeta med fakturor mot leverantörer, kundinbetalningar, avstämning av bankkonton till kund + leverantörer och arbeta med kravhantering.

Din profil

För att trivas hos vår kund ska du känna dig bekväm med att arbeta självständigt. Siffror och papper kommer att bli din vardag. Du ska vara prestigelös och kunna stötta dina kollegor när det behövs, likväl kunna bli hjälpt när du är överbelastad.

Krav:

Minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete på ekonomiavdelning.
Erfarenhet av lönehantering
Gymnasieexamen
Svenska

Villkor

Start: Omgående
Ort: Helsingborg
Arbetstider: 8-17 med flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar med allt inom glas. De är ett expansivt företag med stor geografisk spridning av glasmästerier och bilverkstäder på ca 32 olika anläggningar över hela landet. Företaget känneteckna av engagerade medarbetare och en hög kompetens och servicenivå.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.