Branschledande företag söker kombinerad industrielektriker och elkonstruktör!

Branschledande företag söker kombinerad industrielektriker och elkonstruktör!

Har du elbakgrund och erfarenhet inom industrin? Här utvecklas du i en roll där elkostruktion är största delen av arbetet, men där du inte behöver släppa det praktiska elarbetet helt. Här har du chansen att utvecklas på ett företag som ligger i framkant, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Detta är en varierande roll där det finns stora möjligheter att bredda dina kunskaper! Rollen som Industrielektriker innebär en mix mellan fältarbete, projekt/elkonstruktion samt administration. Du kommer att bli en del av ett mindre team där du arbetar i nära samarbete med erfarna kollegor. Du kommer att få en introduktion i rollen och företaget, du utbildas inom CAD och elkontruktion då det utgör 60% av tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra löpande underhåll på företagets el-/instrumentutrustning
  • Ansvara för olika projekt inom elkonstruktion, uppdatera och konstruera elschema/ ritningar
  • Utföra service- och underhållsarbeten såsom felsökning, reparation, utbyte av komponenter
  • Utföra förbättringar och programmering inom automationssystem
  • Arbeta med datoriserat underhållssystem
  • Ingå i avdelningens jour- och beredskapsgrupp
Din profil

Vi söker dig som vill utvecklas och bredda dina kunskaper, vi ser också att du har ett tekniskt intresse och vilja att arbeta inom industrin. Du har förmågan att vara självgående inom ditt område och trivs med att arbeta både självständigt och i team.

Skallkrav:
  • Minst ett års arbetserfarenhet inom el
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av elkonstruktion/ CAD
  • Arbetat med något av följande: PLC, Rockwell, Mitsubishi eller ABB
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid, Jour var 4:e vecka
Ort: Helsingborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, missa inte möjligheten!
Mer info
Kontaktperson Isabell Wirgin
Telefon 0722091950
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av världens ledande producenter av aluminiumfluorid, som används för att minska energiförbrukningen vid tillverkning av aluminium. Företaget grundades 1973 med huvudfokus på att förädla biprodukter från andra kemiska processindustrier. Företagets tillverkningsprocess genererar även två biprodukter, kiseldioxid och kalciumfluorid som båda säljs till främst cementindustrin. Detta är ett stabilt företag som gör stora investeringar framåt.

Företaget präglas av en familjär stämning med korta beslutsvägar!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.