Affärsutvecklare till innovativt företag i Malmö

Affärsutvecklare till innovativt företag i Malmö

Är du social, resultatorienterad och har ett tydligt affärsfokus? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som affärsutvecklare arbetar du med att analysera befintliga och potentiella kunders behov samt säljprocessens alla delar - från prospektering till avslut hos kund. Genom projektbaserad försäljning erbjuder du kunderna marknadens främsta molnsystem skräddarsytt för transportindustrin. Arbetet innebär både vidareutveckling av befintliga kundsamarbeten och nykundsbearbetning.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 • Prospektering - strategiskt välja ut potentiella kundföretag
 • Analysera kundernas behov och hitta specifik kundnytta
 • Boka möten via telefon
 • Genomföra kundmöten (exempelvis med logistikchef, IT-ansvarig, VD och/eller ekonomiansvarig)
 • Administration - skriva lösningsförslag (offert), skapa licens med mera
 • Samordna kundevent
 • Ansvara för partnersamarbete
Ditt arbetsområde är hela norden men fokus kommer att ligga på Skåneregionen och till viss del Göteborg, Jönköping och Stockholm.

Din profil

För att lyckas i denna roll behövs ett tydligt affärstänk, höga ambitioner och försäljning ska vara ett stort intresse för dig. Du behöver vara en god lyssnare med vilja att förstå och hjälpa dina kunder. Att bygga långsiktiga affärsrelationer ska vara drivande för dig.

Skallkrav:
 • Akademisk utbildning inom ex. business/sälj eller affärsutveckling
 • IT och systemintresse
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Körkort B
Starkt meriterande:
 • Civilingenjör inom industriell ekonomi
 • Utbildning inom logistik
Villkor

Startdatum: Omgående (med hänsyn till eventuell uppsägning)
Placeringsort: Malmö
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökan har gått ut. Skicka därför in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Emma Dicksson
Telefon 0767-86 12 32
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget utvecklar och tillhandahåller ett av marknadens vassaste molnsystem för transportindustrin. De har över 20 års erfarenhet på marknaden vilket gör att de har utvecklat en nära relation med kunder, återförsäljare och transportörer. Idag är de cirka tolv anställda på företaget med placering i centrala Malmö där de arbetar med såväl sälj som support och utveckling. Företaget har en platt organisation vilket gör att de kan agera snabbt när det kommer till utveckling och kundanpassningar, här har du alltså goda möjligheter till att vara en stor del av utvecklingen.

Kundens erbjudande

Du får ta del av ett stort kontaktnät och ges alla verktyg och förutsättningar för att skapa din egen framgång. Initialt får du en gedigen utbildning i företaget, produkten och rollen. Du ges frihet under ansvar - Där du från början får vara med och påverka genom att både komma med idéer och få chansen att genomföra dem.
Stor vikt läggs vid att arbeta strategiskt och analytiskt för att uppnå högsta möjliga kundnytta och säljresultat. Arbetet sker i nära samarbete med VD, försäljningschef, affärsutvecklare och teknisk support.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.