Front-end-utvecklare till företag i Helsingborg!

Front-end-utvecklare till företag i Helsingborg!

Vi söker nu dig som vill arbeta i en varierande roll med stort fokus på Front-end-utveckling. Här kommer du ingå i ett team som tror och brinner för sin produkt och tillsammans utveckla tjänsten framåt!

Ansök idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

Som Front-end-utvecklare hos vår kund kommer du arbeta och utveckla deras ITSM-lösning utifrån behov från deras kunder.

Här kommer ditt arbete som Front-end-utvecklare främst vara i front-end-miljö med fokus på att utvecklare kundanpassade lösningar i företagets plattform. Med hjälp av JavaScript, HTML5 samt CSS kommer du vidareutveckla befintliga funktioner, utveckla nya funktioner och tillägg samt arbeta med API och integrationer.

Tjänsten innefattar bland annat:
  • Front-end-utveckling
  • Utveckla och underhålla API:er
  • Utveckla och underhålla befintliga samt nya funktioner
Din profil

För att lyckas i rollen som Front-end-uvecklare krävs det att du är kommunikativ och flexibel i ditt arbete. Du ska vara en "doer" och viljan att ta egna initiativ och se lösningar som ditt drivmedel.

Krav:
  • YH-Utbildning inom Front-End
  • JavaScript (NodeJS), CSS och HTML
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:

* Erfarenhet sedan tidigare

Villkor

Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Helsingborg
Arbetstider: Heltid enligt schema
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joakim Borglin
Telefon 0761-671483
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 28 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som arbeta med lösningar inom Enterprise Service Management, Automation & Integration samt End-user Experience. De startade 2015 och är i dagsläget i partnerskap med ett av de större lösningarna ute på marknaden.

Idag är dom 11 anställda runt om i Sverige med kontor bland annat i Helsingborg och Karlskoga.

Här kommer du utvecklas till att bli produktspecialist och tillsammans med ditt team driva plattformen framåt!

Mer information om företaget kommer på eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.