Skadereglerare Skadeservice

Skadereglerare Skadeservice

Klappar ditt hjärta för att ge utomordentlig service och att göra våra kunder nöjda? Då kan vi erbjuda dig ett intressant jobb tillsammans med engagerade medarbetare! Vi söker nu flera skadereglerare till Helsingborg.

Det här gör du som skadereglerare på Folksam
Som skadereglerare möter du främst kunderna per telefon och ser till att kunden får rätt ersättning och handläggning av skadan. Du skapar ett gott kundmöte med hög tillgänglighet. Dina huvudsakliga uppgifter är att ta emot kundens anmälan, ställa frågor som för ärendet framåt, informera hur ärendet kommer att handläggas, besluta om ersättning och avsluta ärendet. Du har stöd i arbetet av försäkringsvillkoren, men i vissa fall behöver du anpassa lösningar efter situationen och fatta beslut som är bra för både kunden och Folksam. I varje möte med kunden strävar du även efter att tillgodose kundens behov av försäkringar genom att förmedla behovet till kollegorna i försäljningsorganisationen.

Skadeservice tar emot skadeanmälningar från kunder oavsett vilken skada de råkat ut för. Vårt mål är att kunderna ska få snabb hjälp och att slutföra så många ärenden som möjligt redan i första kontakten med kunden. Vi säkerställer att kunden blir nöjd och får ett bemötande präglat av personlighet, engagemang och ansvarstagande.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som;
  • har erfarenhet av serviceyrken med kundkontakt och kundvård
  • trivs med att kommunicera med telefonen som främsta arbetsredskap samtidigt som du effektivt noterar i olika systemmiljöer
  • har erfarenhet av försäkringsverksamhet och/eller skadereglering/handläggning (meriterande)
  • har avslutad gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska
  • kan fatta snabba beslut och kommunicera dessa på ett tydligt sätt
  • är lugn i stressade situationer, har förmåga att fokusera på rätt saker och snabbt kan anpassa dig till ändrade omständigheter
  • är trygg i dig själv och vill serva kunden på ett lösningsorienterat och tillmötesgående sätt
  • har lätt för att samarbeta med andra, tar ansvar för din prestation och lägger ner ett stort engagemang i ditt arbete.
Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet
Välkommen att skicka in din ansökan senast 5 april 2020. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem. I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev. Vi gör urval löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Marcus Svensson, 072-468 72 94.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Mats Kjellgren 070-831 59 98 och Handels Maria Bolin 070-831 52 70.
Mer info
Kontaktperson Marcus Svensson
Telefon 042172955
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.