Front-end utvecklare React

Front-end utvecklare React

Flygstolen är en av Nordens ledande onlineresebyråer och ägs sedan 2016 av Otravo. Tillsammans arbetar vi dagligen med att bygga och utveckla framtidens plattform för försäljning av flygbiljetter. Vårt mål är självklart; att bli den största resebyrån i Europa.

Varje dag har vår plattform hundratusentals besökare som alla är beroende av att vi levererar hög kvalitet i allt vi gör. För att uppnå detta kommer du att få möjligheten att arbeta med den senaste teknologin där du främst fokuserar på att utveckla nya produkter & funktioner tillsammans med ditt team, produktägaren och våra UI/UX-designers.

Teamet är baserat i Helsingborg och ansvarar för alla betalningslösningar och självbetjäning såsom incheckning online, tidtabellsändringar samt ombokningar. Teamet är cross-functional med både Java- och React-utvecklare. Tillsammans förväntas ni ta fullt ansvar för hela kundupplevelsen. Som React-utvecklare kommer du att arbeta med integrationen av nya betalningslösningar samt samarbeta med design-teamet för att förbättra våra kunders användarupplevelse.

Vi använder moderna produkter som Docker, Kubernetes, Kafka och Elastic Stack som vi kör i AWS.

Vi söker dig som har
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom front-end-utveckling, gärna inom React.
  • Gedigen erfarenhet av SPA och REST API-tjänster.
  • Erfarenhet att arbeta med avancerad CSS-arkitektur.
  • Intresse att jobba i en agil miljö.

Vad kan Flygstolen erbjuda dig
Vi är en snabbväxande, horisontell organisation med möjlighet till flexibla arbetstider och generösa förmåner när det gäller friskvård, pension och events.

Vi erbjuder möjlighet till vidareutveckling genom kurser och konferenser.
Mer info
Telefon +46 72 327 60 65
Email Mejla Flygstolen Nordic AB
Område Helsingborg
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Otravo är en ledande aktör inom resebranschen i Europa med ett flertal kända varumärken som Flygstolen, Tripmonster, Vliegtickets, Travelgenio och Greitai för att nämna några. Vi har ett nära samarbete med våra samarbetspartners såsom flygbolag, hotelleverantörer, hyrbilsleverantörer och försäkringsbolag. Därför kan vi erbjuda våra kunder en komplett upplevelse till bästa pris. Vi gör dessutom bokningsprocessen så snabb och effektiv som möjligt. Tack vare detta kan vi hantera över 3 miljoner bokningar varje år. Vi har kontor i Sverige, Nederländerna, Spanien, Litauen, Uruguay och Argentina.