Brinner du för svetsning?

Brinner du för svetsning?

Då har du chansen till nya utmaningar nu

FJ Group Sweden AB är moderbolag i en företagsgrupp som är verksamt inom fordonsindustrin. Verksamheten omfattar dels påbyggnader av lastbilar (body shop) till olika ändamål som tex dragbilar, grusbilar, och lastväxlare och dels tillverkning (industri) av komponenter och utrustning till byggnationsverksamheten.

FJ Gruppen startades 1991 av Fredrik Johansson och har sin verksamhet i Hasslarp utanför Helsingborg. Vidare finns body shop/ påbyggnadsverksamhet i Halden, Norge och St Petersburg, Ryssland, där det även finns en anläggning för tillverkning av komponenter mm. Vi är godkänd underleverantör till Volvokoncernen och Scanias fabriker och samarbetar med Mercedes-Benz och MAN på importörsnivå. Till dessa märken tillverkas konceptbyggnationer och levereras som utrustningspaket vid nyköp. Läs gärna mer om FJ Lastvagnar på Facebook.

Dina arbetsuppgifter och bakgrund

Svetsning är ett hantverk som kräver skicklighet. Vår svetsavdelning har till uppgift att förse vår body shop med svetsjobb på ombyggnationer av fordon samt svetsade komponenter. Vanligtvis i rostfritt och svart stål med metoder som TIG/ MIG/ MAG.

Du arbetar uteslutande med kundanpassade och specialiserade uppdrag där tar dig från ritningsunderlag till färdig produkt.

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag. Vi söker dig som har svetsutbildning alternativt arbetslivserfarenhet som kan mätas likvärdigt med en utbildning i kompetens.

Som person

Uppskattar du och utmanar gärna uppsatta mål och gillar att vara en del av ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt. Kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och förståelse för färdigställandetider är viktiga.

Det viktigaste är att du som person har rätt inställning och en långsiktig ambition med ditt yrkeskunnande. Denna rekrytering utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

Inledningsvis blir du anställd hos Lernia Bemanning AB och jobbar som uthyrd konsult men vi räknar med att du övergår i en anställning direkt hos FJ Lastvagnar efter en tid.

Lernia Bemanning har ansvaret för denna rekrytering.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Christian Scharf på christian.scharf@fjlastvagnar.se

Har du frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta Peter Sandqvist på 0722-54 11 25 eller via e-post på peter.sandqvist@lernia.se

Du gör din ansökan på www.lernia.se

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.