Skadetekniker i Helsingborg

Skadetekniker i Helsingborg

Jobba med oss på Förenade Bil!

Förenade Bils verksamheter rullar på trots rådande omständigheter och vi kommer att anställa fler medarbetare. Vill du göra ett medvetet val att jobba med ett starkt varumärke och ha många trevliga kollegor är du hjärtligt välkommen att söka den lediga tjänsten.

Vi söker en duktig Skadetekniker till Förenade Bils Skadecenter i Helsingborg. Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad.

Hos oss blir du en viktig del i vår skadeverksamhet där vi gör alla förekommande skadearbeten på BMW och MINI. Viktigt är att du är en lagspelare, då vi är ett litet team där vi jobbar nära varandra och hjälps åt i det dagliga.

I rollen som Skadetekniker kommer du att utföra
reparationer på krockskadade bilar och i reparationsarbetet ingår byte av karossdetaljer, riktning av plåtdetaljer, utförande av svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontering och montering av teknisk utrustning.

Kvalifikationer
för tjänsten är att du ska ha en fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör behärska svenska flytande i tal och skrift men gärna även ha grundläggande kunskaper i engelska. Du måste inneha B-körkort. Meriterande kunskap är CABAS, samt BMW program såväl som kunskaper inom plastreparation och aluminiumrikt.
Vi lägger hög vikt vid att du är noggrann och kvalitetsmedveten och vill leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité.

Är du intresserad av jobbet som Skadetekniker, maila ditt CV samt personliga brev:

niklas.lindblad@forenadebil.se

Välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.forenadebil.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)