Leg. veterinär sökes till nyöppning av Vikens smådjursklinik - den lilla kliniken med de stora...

Leg. veterinär sökes till nyöppning av Vikens smådjursklinik - den lilla kliniken med de stora...

Vikens Smådjursklinik - Den lilla hemtrevliga kliniken med de stora möjligheterna!

För nystarten av den mysiga kliniken mitt i Vikens kärna, söker vi en klinikveterinär med några års erfarenhet av smådjurssjukvård.

Här får du möjlighet att vara med och utveckla den lilla kliniken från start och få en nära relation med djurägare och patienter. Du kommer också att kunna ta del av det bästa från två världar genom ett tätt samarbete med Specialistdjursjukhuset Helsingborg och Kullabygdens smådjursklinik.


Placeringsort:
Viken

Omfattning och tillträde
Tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 60% och möjlighet till utökning genom arbete på Specialistdjursjukhuset Helsingborg. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:
Ansökan görs via länken i denna annons.

Rekrytering sker löpande med sista ansökningsdag 2019-05-19.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår djursjukhuschef Louise Blomqvist på e-mail: louise.blomqvist@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (23 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 700 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, mot morgondagens djursjukvård. Evidensia har drygt 1 500 anställda i Sverige som tar emot över 500 000 patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar.