Skånelots sökes till EA Åkeri i Helsingborg

Skånelots sökes till EA Åkeri i Helsingborg

Vill du bli en i teamet på ett av Sveriges främsta åkerier?

EA Åkeri växer och söker ytterligare duktiga medarbetare med CE-behörighet.

Varför ansöka till EA Åkeri?!
Vi följer svenskt kollektivavtal och vi sköter kör & vilotider. På EA Åkeri ser vi till din privata situation för att hitta ett schema som passar både vår kund och dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Skånelots jobbar 3 pass i veckan start 05:00 och utgår från Helsingborg. Som lastbilschaufför på EA Åkeri kör man tempererat gods med tung lastbil med släp, vilket kräver CE-körkort. Du ansvarar för att godset transporteras på ett säkert sätt och att alla säkerhetsregler följs. Du ansvarar också för hantering av fraktdokument.

Vem är du som söker till EA?
Du som söker till oss ska tycka om att träffa kunder och vara ett ansikte utåt för EA Åkeri. Det krävs att du är en ansvarsfull person som gillar att jobba självständigt. Det är bra om du är flexibel då vi har leveranser över hela Sverige.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som anställd hos oss på EA Åkeri blir du en del av ett härligt gäng som har fokus på teamkänsla. Du får köra rena och snygga ekipage. Saknar du truckkort ordnar vi detta åt dig.

Är du erfaren chaufför får du fast anställning direkt.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eaakeri.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EA Åkeri AB är ett familjeföretag i tredje generationen. EA har i över 60 år jobbat med transporter och har idag rikstäckande leveranser av kylt och fryst livsmedel. Letar du efter en kyl- och frystransportör som jobbar nära kunderna med större volymer, med hög servicegrad och som kontinuerligt försöker förbättra sig, då ska du kontakta oss på EA.