Fastighetstekniker

Fastighetstekniker

Självgående och driven Fastighetstekniker till Facility site utanför Helsingborg


fastighetstekniker, drifttekniker, servicetekniker, fastighetsskötare, systematiskt brandskyddsarbete

Är du en Fastighetstekniker som är redo för nya utmaningar? Drivs du av och tycker att det är stimulerande att vara med och påverka kommer du att trivas hos oss. Vi på Ecophon tycker att alla förtjänar en bra ljudmiljö. Vi drivs av att skapa optimala ljudmiljöer för människor att vistas i. Vi söker nu en Fastighetstekniker till Ecophons Facilityavdelning i Hyllinge, utanför Helsingborg.

Om tjänsten

Ecophon utvecklar, tillverkar och säljer akustiklösningar i form av tak och väggar. Vårt huvudkontor är beläget i Hyllinge, strax utanför Helsingborg. Vi har tillverkningsenheter i Sverige, Danmark, Finland och Polen. Ecophon är en del av den globala koncernen Saint-Gobain, vilken är en av de 100 största ledande industrikoncernerna i världen

Dagliga förkommande arbetsuppgifter för dig som Fastighetstekniker hos Ecophon:
 • På egen hand, eller i samarbete med övriga i teamet, utföra felavhjälpande underhåll, planerat underhåll och mindre projekt
 • Medverka vid planeringen av både förebyggande och planerat underhåll, tillsyn och skötsel av fastigheterna
 • Planering och dokumentering av eget arbete, hantering av servicebegäran och arbetsorder
 • Daglig kommunikation med olika avdelningar, medarbetare och leverantörer
 • Arbeta förebyggande med tillsyn, skötsel, optimering och förbättringar av datorstyrda fastighetssystem
 • Skötsel av brandlarm och sprinkleranläggning
 • Avlastning av kollegor och arbetsledare vid behov
 • Truck, lift, hjullastare samt arbete på tak förekommer
 • Skötsel av industristädning
 • Fungera som ersättare för avfallsmaskinister vid sjukdom och ledighet
 • Installationer och reparationer av diverse tekniska installationer
KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet av fastighetsskötsel, gärna industrifastigheter. Din kompetens är bred, som fastighetstekniker inom Facility sköter drift och underhåll av företagets byggnader och fabrikernas försörjning av media såsom vatten, värme, tryckluft och ventilation. Du har en god teknisk förståelse och är van vid att lösa tekniska problem på egen hand, kan planera, prioritera, leda och fördela eget arbete och inhyrd personal. Du är driven och resultatorienterad samtidigt som du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du har IT-vana och kan MS Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av mekanik, behörighetsskydd inom el, VVS, kyla, heta arbeten, truck, lift och hjullastare. Detsamma gäller om du har erfarenhet av brandskyddsarbete och att ha arbetat som anläggningsskötare.

Slutligen har du B-körkort och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ecophon med Isaksson Rekrytering Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Agardh på 070 539 92 92.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (32 dagar kvar)