Kvalitetsingenjör till Ecolean

Kvalitetsingenjör till Ecolean

Kort om tjänsten

Ecolean växer och behöver utöka sin kvalitetsavdelning med en kvalitetsingenjör, med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Mer om tjänsten

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Det är högt i tak och snabba beslutsvägar, du kommer bli delaktig i att utveckla företaget och dess maskiner, i en global miljö.

För att möta de ökande kraven från marknaden samt den kontinuerliga expansionen av företaget, behöver Ecolean utöka sin kvalitetsavdelning. Positionen är placerad i vår materialfabrik i Helsingborg, där du kommer att vara en del av kvalitetsavdelningen och jobba med koncernens fabriker och regionala kontor världen över.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera avvikelsehantering såväl internt som externt med bl.a. rotorsaksanalys. I ditt dagliga arbete kommer du att jobba nära produktionen och R&D med support och guidning inom kvalitetsområdet. Du kommer att hantera interna och externa revisioner. Du kommer även att driva projekt för ständiga förbättringar, hålla i viss utbildning inom kvalitetsområdet och ständigt förbättra vårt kvalitetssystem.

Din profil

Du har högskoleutbildning inom kvalitet, kemi, fysik eller mekanik, eller kunskap och erfarenhet inom området. För att lyckas i rollen behöver du en gedigen teoretisk och praktisk kunskap inom både teknik och kvalitet.
Vi önskar att du har erfarenhet av:
  • Livsmedels- och/eller förpackningsindustrin
  • Kvalitets- och livsmedelssäkerhetssystem såsom ISO 9001, 14001, 22000, BRC, FSSC 22 000, HACCP m.fl.
  • Lean, Six sigma, TQM eller andra verktyg inom kvalitetsområdet.
  • Mjukvara för SPS, ERP (IFS), MS-Excel och övrig generell datorvana
Vidare är du driven och nyfiken, och har viljan att utvecklas och lära nytt. Du är noggrann, och arbetar systematiskt för att uppnå resultat, och du har en naturlig fallenhet för problemlösning. Du är lugn och trygg i dig själv, och har ett pedagogiskt förhållningssätt. I rollen kommer du ha kontakt med såväl lokal personal som med kunder och leverantörer. Det är därför viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.