Industrimekaniker

Industrimekaniker

Kort om tjänsten

Ecolean erbjuder dig ett varierande arbete som industrimekaniker inom en framgångsrik internationell koncern med engagerade medarbetare.

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Mer om tjänsten

Ecolean söker en industrimekaniker som trivs med ett varierat arbete, som vågar ta beslut och som motiveras av att bli utmanad i det dagliga arbetet.
Arbetet spänner över mängder av utrustningar och drifter där du framförallt kommer att jobba med förebyggande underhåll och uppbyggnad av underhållssystem. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga för att kunna lösa och förebygga problem för att driftsäkra produktionen.
Du kommer ingå i ett underhållsteam bestående av både el, automation och mekanik. Teamet jobbar tätt tillsammans för att snabbt kunna avhjälpa uppkomna situationer. I dina arbetsuppgifter ingår även att arbeta strukturerat med felsökning, problemlösning, och rengöring och smörjning för ökad driftsäkerhet.

Din profil

Du ska ha dokumenterad utbildning inom industriteknik eller motsvarande och gärna några års erfarenhet inom området. Du har erfarenhet inom processindustri, tekniska installationer och felsökning. Du har ett genuint intresse och fallenhet för teknik, är mekaniskt finurlig och har en vilja att lära. Du är en stabil och strukturerad person som är nyfiken och vill utvecklas, och trivs med att arbeta i grupp. Beredskapsarbete ingår i tjänsten.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.