Digitaliseringsingenjör

Digitaliseringsingenjör

Kort om tjänsten

Vill du vara med och utveckla framtidens fyllmaskinslinjer? Vi söker en digitaliseringsingenjör med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

Om verksamheten

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Mer om tjänsten

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Det är högt i tak och snabba beslutsvägar, du kommer att få möjlighet att vara med och utforma framtidens maskiner, i en global miljö.

Du kommer att ingå i ett team av 10 dedikerade ingenjörer inom mjukvara och elektronik. Arbetet är förlagt på huvudkontoret i Helsingborg med närhet till maskinutveckling och maskinproduktion.

Dina arbetsuppgifter:
  • Utveckling av IoT och molnlösningar för fyllmaskinslinjer.
  • Spindel i nätet mellan automation, IT, service och kunder.
  • Huvuddelen av arbetet innebär programmering i C++, C#, databaser men också PLC och HMI.
  • Erfarenhet av Linux är meriterande.
  • Driva egna, och delta i utvecklingsprojekt
Din profil

För att lyckas i rollen som digitaliseringsingenjör på Ecolean, så tror vi att du brinner för programmering och har ett intresse och förståelse för teknik. Vi söker dig med en teknisk utbildning på högskolenivå inom elektroteknik, datateknik, automation eller teknisk fysik. Gärna med något års erfarenhet men vi är även öppna för att plocka in dig med mindre erfarenhet.

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar.
Du kommer få chansen att utvecklas, samt sätta din prägel på våra produkter. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.