Customer Services medarbetare till EPS Vascular i Viken

Customer Services medarbetare till EPS Vascular i Viken

EPS Vascular fortsätter växa och är nu i behov av att utöka sin Customer Service avdelningen. I dag är de två personer på avdelningen och ser nu fram emot ytterligare en kollega. I rollen kommer du att hantera och registrera orders, supportera företagets kunder om leveranser, lagerstatus såväl som att du kommer att bistå företagets säljare med olika ärenden och information.
I denna tjänst erbjuds du en roll i en familjär och prestigelös miljö med stort engagemang hos samtliga medarbetare. Placerad är på kontoret i Viken med havet som närmsta granne och en fantastisk utsikt över Öresund.
Rekryteringsprocessen sköts av Dreamwork och du anställs direkt hos EPS Vascular.

Om verksamheten

EPS Vascular är en ledande svensk leverantör av kardiovaskulära produkter med distribution i hela Norden. Vi kombinerar vår unika erfarenhet inom fältet med nischprodukter som kräver mentorskap och utbildning. Detta gör att vi kan erbjuda en unik, innovativ och spännande teknik i en tidig fas av produktutvecklingen. EPS Vascular erbjuder kliniska utvecklingspartnerskap till både våra kunder och affärspartners. Vi strävar efter att vara den bästa partnern som finns inom området hjärt-kärlsjukdomar. Grundarna av EPS Vascular har över femtio års kombinerad erfarenhet av kardiovaskulär verksamhet och är stolta över att erbjuda högsta kundservice och support.
EPS Vascular AB omsätter tillsammans med sina två systerbolag ca 200 MKR.

Din profil

I rollen som Customer Services medarbetare kommer dina personliga egenskaper vara av största vikt. Vi ser att du som söker är en "do'er" och att du vågar ta för dig. Du måste vare en person som är beredd att hjälpa till där det behövs och du har ett positivt mindset. Service är av största vikt och vi ser att du alltid har ambitionen att göra det lilla extra för kunderna. Vidare har du en god struktur i ditt arbete och arbetar noggrant med dina ärenden i systemen. Har du erfarenhet av uppgifter kopplat till ekonomi så som t ex löpande bokföring eller kontering är det meriterande. Dina datakunskaper är mycket goda och du pratar och skriver svenska och engelska flytande.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se, med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar per mail. Vi arbetar med ett löpande urval så ansök gärna idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på Dreamwork telefon 042-17 66 11 alternativt mahlin.granelli.glyre@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (9 dagar kvar)