Vi söker en noggrann CNC-operatör!

Vi söker en noggrann CNC-operatör!

Har du ett brinnande intresse för teknik, gillar precision och noggrannhet? Detta för att uppnå absolut bästa kvalité emot kund. Då har vi jobbet för dig!

Om företaget


Ekets Uppåkra är ett av norra Europas mest kvalificerade företag inom skärande bearbetning. I över 70 år har Ekets Uppåkra försett världsledande industriföretag med sina mest krävande komponenter. Tillsammans med Ekets mekaniska erbjuder de en unik bredd inom både material och bearbetning. Genom dessa två fabriker tar de din komponent från prototyp till serieproduktion. Ett kundnära företag som jobbar med precision och exakthet.

Om tjänsten

Som CNC-operatör hos vår kund i Eket kommer du att ingå i ett team med flera andra CNC-operatörer och arbeta i en miljö som är i ständig förändring. Du kommer att arbeta med maskiner såsom svarv och fräs.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Mäta och bedöma tillverkade produkters kvalitet enligt dokumenterade krav- både okulärt och med mätinstrument
  • Förbereda och rigga maskin/jobb efter ställblad
  • Byta verktyg och bedöma deras kondition
  • Fylla på material, skärvätska mm i maskin och övrigt operatörsunderhåll
  • Ritningsläsning
  • Styck- och ställtidsåterrapportering
  • Avvikelsehantering
Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och dina arbetstider hos vår kund kommer vara belagda i 3-skift.

Din profil

Som person ser vi att du har ett stort teknikintresse och innehar gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta i såväl team som självständigt. Du har även lätt för att lära och besitter en ordningsam sida. Vi ser också att du tycker om precision och har en innovativ förmåga.

Utöver det kräver rollen att du har:
  • Utbildning inom CNC/Verkstadsteknik "Grönt kort"
  • Körkort B
  • Svenska i tal & skrift
Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi jobbar med löpande urval, om detta är något för dig- sök redan idag!

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: 3 Skift

Ort: Eket
Mer info
Område
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se