Trademax söker säljansvarig online till ny satsning

Trademax söker säljansvarig online till ny satsning

För anställning direkt av Trademax söker vi dig som vill vara med på en häftig resa i ett expansivt och marknadsledande företag. I rollen som säljansvarig online ges du möjligheten att axla en viktig roll med ansvar för att äga och utveckla försäljningen för ett av bolagets nya online satsningar.

Trademax, som är en del av Bygghemma Group, är ett dynamiskt och snabbväxande företag som sedan starten 2008 har etablerat sig som Nordens största möbelbutik på nätet. Bolagets kultur kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda och växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi. För deras fortsatta tillväxt söker vi nu en säljansvarig för en av deras online försäljningskanaler. Inom Trademax ingår varumärkena Trademax, Chilli, Furniturebox, Wegot, Myhome och Kodin1.

Om tjänsten
Som säljansvarig kommer du att bära ansvar, äga och utveckla försäljningen online för en av bolagets sajter tillika ett av gruppens varumärken. Du ansvarar bland annat operativt för den kommersiella årskalendern, kampanjplanering, produkturval och prissättning. Du andas och lever försäljning och trivs i en dynamisk och självständig roll inom givna ramar och du rapporterar direkt till försäljningschef. Rollen kräver förmågan att kunna växla mellan micro och macro med inställningen att ingenting är omöjligt. Du jobbar i en entreprenöriell miljö med korta beslutsvägar där den långsiktiga visionen och dagskassan prioriteras om vartannat. Du hittar energi i det operativa arbetet, med korta deadlines samtidigt som du har en helhetsförståelse för att stötta det strategiska arbetet. Viktiga samarbetspartners internt för att lyckas är bolagets kategorichefer, marknadsavdelning, online marketing och IT.

Du ges möjligheten att ansluta till ett modernt och framgångsrikt företag, med attraktiva produkter och till en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom E-Commerce Recruit men du kommer anställas direkt av Trademax i Helsingborg. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen samt att påverka din roll.

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen som säljansvarig online tror vi att du har minimum ett par års erfarenhet av att ha arbetat med budgetansvar och/- eller försäljning med dokumenterat goda resultat. Kommer din erfarenhet från antingen e-handel eller retail ses detta som starkt meriterande, dock ej som ett krav. Du har lägst en gymnasialutbildning och eftergymnasialutbildning inom retail, e-handel, försäljning eller motsvarande ser vi som en fördel. Dina IT-kunskaper är goda och dina kunskaper i Excel är mycket goda.

Om dig
I rollen som säljansvarig är det av stor vikt att du är driven, motiveras av resultat samtidigt som du har en analytisk ådra. Du har en förmåga att tänka strategiskt, sätta upp långsiktiga mål, förstå helheten och konsekvenserna av olika beslut. Du besitter en hög analytisk förmåga och vill och vågar pröva och utvärdera nya tillvägagångssätt. Du älskar att analysera säljsiffror i excel och arbetar alltid lösningsfokuserat. Som person är du nyfiken, positiv och att du månar om din karriär och brinner för försäljning ser vi som en självklarhet för tjänsten.

Du erbjuds
Hos Trademax ges du möjligheten att axla en viktig roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Du som månar om din karriär kommer till ett bolag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. Vidare erbjuds du en spännande resa tillsammans med duktiga, engagerade och målinriktade medarbetare i en häftig och dynamisk företagskultur. Trademax sätter stort värde på trivsamhet och arbetar aktivt för ett positivt och kamratligt arbetsklimat där det är viktigt att trivas och att ha kul tillsammans.

Placering & start
Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Strandbadsvägen 19 i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse.

Om Trademax
Trademax är ett varumärke inom Bygghemma Group som sedan starten 2008 har etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden. Bygghemma Group startade år 2006 och har idag ca 800 anställda och omsatte 2017 drygt 4 miljarder. Sedan 2016 har Byghemma Group expanderat till en nordisk koncern med 56 fysiska butiker och 29 webbutiker, bland andra bygghemma.se, bygghjemme.no, byghjemme.dk, taloon.com, netrauta.fi, talotarvike.com, frishop.dk, byggshop.se, badshop.se, golvshop.se, stonefactory.se, trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, chilli.se, chilli.no, furniturebox.se, furniturebox.no, furniturebox.dk, furniturebox.fi, kodin1.com, linoleumkompaniet.se, hemochbastu.se, myhomemøbler.dk, lindstromsbad.se och polarpumpen.se.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

E-Commerce Recruit är ett helnischat rekryteringsföretag med fokus på E-handelssektorn och digitala tjänster. Våra erfarna rekryterare arbetar långsiktigt för en framgångsrik tillsättning. Investera i framtiden genom att använda Ecommerce Recruit vid din nästa rekrytering.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Läs mer om E-commerce recruit.