Junior Controller till Home Furnishing Nordic

Junior Controller till Home Furnishing Nordic

För Home Furnishing Nordic söker vi nu dig som vill arbeta som Junior Controller i ett marknadsledande e-handelsföretag med väldigt goda utvecklingsmöjligheter. Du ges möjligheten att ansluta till ett modernt företag i stark tillväxt med drivna, engagerade och duktiga medarbetare. Du blir anställd direkt av Home Furnishing Nordic och arbetar i trevlig kontorsmiljö beläget i Helsingborg.

Om Home Furnishing Nordic
Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl. a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Bygghemma Group är en dynamisk och snabbt växande koncern som startade 2006 med en bolagskultur som kännetecknas av resultatfokus och stark entreprenörsanda. Koncernen växer såväl organiskt som genom en aktiv förvärvsstrategi.

Om tjänsten
Home Furnishing Nordic växer och i takt med det vill man stärka organisationen med en controller som fokuserar på att öka lönsamheten bland annat genom ett starkare fokus på verksamhetens butiker, marginaler och försäljning. Rollen är operativ och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta;
  • Prognoser och uppföljning mot budget gentemot butikschefer och retailchefer
  • Ansvara för marginaler och försäljning
  • Utveckla processer för inköp och logistik
  • Ta fram statistik och nyckeltal som du analyserar och rapporterar
  • Ta fram sortiment för butikerna
  • Vara delaktig i förbättringsprojekt samt på sikt även driva egna projekt som tex att genomlysa kostnader och avtal.
Du ansluter till en framgångsrik och dynamisk organisation med mycket kunskap, lönsamhetsfokus och ett högt driv. Då Verksamheten befinner sig i ständig tillväxt kommer det på sikt erbjudas mycket goda möjligheter att växa inom organisationen och utbytet av stöd, kunskap och kompetens är stor inom teamet och bolaget.

Din bakgrund
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har minimum 1-3 års erfarenhet från ekonomiområdet, gärna med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet från controlling, redovisnings eller från revisionssidan ses detta som meriterande. Har du tidigare arbetat som Controller mot butiker eller inom e-handel ses även detta som en fördel. Det viktigaste är att du i själen är en controllers och vill fortsatt utvecklas inom det. Du har en akademisk för tjänsten relevant utbildning. Att du har goda kunskaper i MS Excel är en förutsättning och erfarenhet av affärssystemet Dynamics NAV ses som meriterande.

Om dig
Som person är du analytisk, drivande och kommunikativ. Du trivs med att driva projekt framåt och är skicklig på att slutföra dina arbetsuppgifter. Du har ett brinnande intresse för siffror och drivs av att utveckla såväl dig själv som företaget samt har en god förmågan att kombinera din effektivitet med din noggrannhet. Vidare är du strukturerad och kan på ett tydlig och pedagogiskt sätt förmedla information och analyser. Att du är positiv som person och har en god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet i rollen.

Du erbjuds
Som Controller hos Home Furnishing Nordic ges du möjligheten till en utvecklande och utmanande roll i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Du erbjuds en spännande resa tillsammans med duktiga, engagerade och drivna kollegor i en häftig, motiverande och inkluderande företagskultur. Medarbetarna är Home Furnishing Nordics viktigaste resurs och tillsammans värnar man om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Strandbadsvägen i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med spänning fram emot din ansökan.#controller #ekonomi #e-handel #e-commerce #jobb #jobs #Helsingborg #homefurnishingnordic
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.