Ehandel.se söker två Account Managers för Finland samt Norge

Ehandel.se söker två Account Managers för Finland samt Norge

Ehandel.se, Nordens största mötesplats inom e-handel står inför en nordisk expansion och behöver stärka upp med två stycken Account Managers, till den Finska respektive Norska marknaden. Är du tvåspråkig och behärskar svensk/norska alternativt svensk/finska så kan vi erbjuda dig en fantastisk resa tillsammans med drivna och duktiga medarbetare i ett bolag med väldigt goda framtidsutsikter.

Om Ehandel.se
Ehandel.seAB äger och driver Ehandel.se, Ehandel.fi. Ehandel.dk och Ehandel.com. Samtliga är mötesplatser och nyhetssajter om e-handel och gör oss till Nordens största mötesplats, nyhetsforum och kunskapskälla om e-handel. Utöver den redaktionella verksamheten driver vi även en eventverksamhet, två stora datatjänster och förmånliga ramavtal - allt i syfte att skapa bättre förutsättningar för de nordiska e-handlarna.

Om tjänsten
Som Account Manager hos Ehandel.se blir du mer än en säljare. Du får ansvar för att nå uppsatta försäljningsmål och kommer att sälja samtliga av våra produkter så som annonser, event och data. Du arbetar primärt mot företagskunder och mediebyråer där du sköter hela säljprocessen där du prospekterar, tar kontakt med potentiella kunder, håller i kundmöten och bygger relationer med de viktigaste beslutsfattarna inom en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Vidare kommer din roll att innefatta offertskrivning, förhandling samt bidra med en kreativ idéförsäljning.

Du får ett stort ansvar och ska, förutom försäljningen, även vara delaktig på en strategisk nivå och utveckla affärerna. Du arbetar mot uppsatta mål och är med och påverkar och planerar din egen säljprocess. För rätt person kommer det ges fina utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Din bakgrund
För att lyckas som Account Manager tror vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Kommer din erfarenhet från medieförsäljning ses detta som meriterande, dock ej som ett krav. Du har en akademisk bakgrund och utbildning eller kurser i försäljning ses som meriterande. Du är en god kommunikatör och har en kreativ försäljningsådra. Då en av tjänsterna riktar sig mot den finska marknaden och den andra mot den norska marknaden behöver du vara tvåspråkig,svensk/norska eller svensk/finska.

Om dig
Som Account Manager hos oss är det viktigt att du är självgående, driven och proaktiv. Vi värdesätter ett sunt affärsmannaskap kombinerat med förmågan att vara lyhörd mot våra kunder och deras behov. Du stimuleras av resultat, utmaningar och är tävlingsinriktad. Vidare är du positiv till din personlighet och vill vara med och utveckla såväl dig själv som verksamheten.

Du erbjuds
I rollen som Account Manager ges du möjligheten att bli en central del i ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Du erbjuds en spännande resa tillsammans med duktiga, engagerade och målinriktade medarbetare i en häftig och dynamisk kultur. Du får möjligheten att växa och utvecklas inom organisationen och bygga ett fantastiskt nätverk. Du erbjuds goda förtjänstmöjligheter med ett lönesystem som belönar goda prestationer, med grundlön och provision

Placering & start
Tjänsten är placerad på Ehandel.se huvudkontor på Vasatorpsvägen 1 i Helsingborg. Tillträde är enligt överenskommelse men gärna snarast.

Kontakt Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Sanny Malmberg på telefonnummer 072-6006422 alternativt via mail: sanny@ecommercerecruit.se

Ansökan Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

E-commerce recruit är idag Sveriges enda nischade rekryteringsbolag med 100% fokus på e-handelssektorn. Förutom gedigen erfarenhet av rekrytering- och konsultbranschen inom e-handel har vi på E-commerce recruit erfarenhet av att själva driva- och utveckla e-handelsbolag. Med Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelsektorn är vi en självklar branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill ta del av branschens främsta kompetenser. Läs gärna mer på; www.ecommercerecruit.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov (51 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. Läs mer om E-commerce recruit.