​Ehandel söker Account Managers

​Ehandel söker Account Managers

Ehandel, Nordens största mötesplats inom e-handel står inför en nordisk expansion och behöver nu stärka upp med ytterligare Account Managers som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa. Brinner du för försäljning, har ett högt driv och söker ditt nästa karriärkliv i en bred och utmanande roll? Då har vi en unik karriärmöjlighet du inte får missa!

Hos oss får du en fantastisk resa tillsammans med drivna och duktiga medarbetare i ett modernt bolag med väldigt goda framtidsutsikter.

Om Ehandel
Ehandelse AB äger och driver Ehandel.se, Ehandel.fi. Ehandel.dk och Ehandel.com. Samtliga är mötesplatser och nyhetssajter om e-handel och gör oss till Nordens största mötesplats, nyhetsforum och kunskapskälla om e-handel. Utöver den redaktionella verksamheten driver vi även eventverksamhet, två stora datatjänster och förmånliga ramavtal - allt i syfte att skapa bättre förutsättningar för de nordiska e-handlarna.

Om tjänsten
I rollen som Account Manager hos Ehandel blir du en viktig del av ett engagerat och tight team av kollegor med möjlighet till hela Norden som marknad. Du får en bred roll där du ansvarar för att nå uppsatta försäljningsmål och kommer att sälja hela vår produktportfölj som består av annonser, event och data. Du arbetar primärt mot företagskunder och mediebyråer med ansvar för hela säljprocessen, vilken inkluderar;
  • Prospektering, behovsanalys och kontakt med potentiella kunder
  • Genomförande av kundmöten samt relationsbyggande och kundvård av de viktigaste beslutsfattarna inom en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling.
  • Offertskrivning, förhandling och uppföljning samt att du förväntas bidra med en kreativ idéförsäljning.
Du ges stort ansvar i att planera och påverka din roll för att nå dina uppsatta mål och förväntas även aktivt bidra till att vara delaktig på en strategisk nivå och utveckla affärerna. För rätt person kommer det ges fina utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Om dig
För att lyckas i rollen som Account Manager tror vi att du har tidigare framgångsrik erfarenhet av försäljning, gärna inom liknande bransch och yrkesroll. Men du kan likaväl ha byggt upp en intressant och relevant erfarenhet på annat vis. Det viktigaste för oss är att du brinner för försäljning och kundrelationer, är målmedveten och söker utmaningen som tar din utveckling framåt. Ehandel har stora tillväxtplaner varför det är viktigt att du delar passionen om att tillsammans bygga en framgångsrik försäljning i bolaget.

Då tjänsten och bolaget har internationella kontaktytor och främst mot den nordiska marknaden behöver du ha flytande språkkunskaper i svenska och engelska. Har du förståelse i ett eller flera av de nordiska språken är det meriterande, men absolut inget krav. Som Account Manager hos oss är det viktigt att du är självgående, driven och proaktiv. Vi värdesätter ett sunt affärsmannaskap kombinerat med förmågan att vara lyhörd mot våra kunder och deras behov. Du stimuleras av resultat, utmaningar och triggas av högt ställda mål. Vidare är du positiv till din personlighet, är en god kommunikatör och vill vara med och utveckla såväl dig själv som verksamheten.

Vi erbjuder
Hos oss blir du ett viktigt tillskott i vår fortsatta expansion och förutom professionella och engagerade kollegor vid din sida ansluter du till ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Du erbjuds en spännande resa i ett framgångsrikt bolag och tar del av en häftig och dynamisk kultur där möjligheterna att växa och utvecklas är stora. Inte minst ges du möjligheten att bygga ett fantastiskt nätverk. Du arbetar med en attraktiv produktportfölj med goda förtjänstmöjligheter och ett lönesystem som belönar goda prestationer, med grundlön och provision.

Placering & start
Tjänsten är placerad på Ehandel´s huvudkontor på Vasatorpsvägen 1 i Helsingborg. Tillträde är enligt överenskommelse men gärna snarast.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Viktoria Eklund på telefonnummer 073-5039369 alternativt via mail: viktoria@ehandel.com

Ansökan
Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är specialister på rekrytering inom området e-handel och digitala tjänster. Vi har inte bara mångårig erfarenhet av att rekrytera till just e-handelsföretag, utan vi sitter dessutom rent fysiskt tillsammans med flera olika e-handelsföretag. På denna sida hittar du lediga jobb inom e-handel och digitalt. Vill du ha hjälp med rekrytering så kan du här läsa mer om E-commerce recruit.