Inköpare till Home Furnishing Nordic

Inköpare till Home Furnishing Nordic

Till framgångsrika Home Furnishing Nordic söker vi nu en driven inköpare som vill kliva in i en framåtlutad organisation som befinner sig i ständig tillväxt. Vi söker dig med en bakgrund inom inköp, supply chain eller logistik och som har erfarenhet av inköpsplanering. Söker du en utvecklande roll och viIl bli en del av Nordens största och snabbast växande e-handelsaktör inom heminredning - Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Vi söker en driven inköpare till vårt supply chain team i Helsingborg. Du kommer ingå i planeringsgruppen som består av sex personer med ett helhetsansvar för varuförsörjningen. Ni kommer tillsammans arbeta för att utveckla och förbättra försörjningskedjan. Du rapporterar till operativa inköpschefen och ditt ansvar är att utveckla leverantörssamarbeten för att kunna optimera och effektivisera inköp av möbler och heminredning.

I rollen kommer du arbeta nära produktansvariga, logistik, ekonomi och kundservice där målet är att tillsammans bidra till en hög kundnöjdhet.

För att lyckas i rollen måste du ha ett brinnande intresse för supply chain och vara analytiskt lagd. Du måste våga utmana befintliga processer och ständigt vilja förbättra. Självgående, kreativ och lösningsorienterad är andra egenskaper vi värdesätter för tjänsten.

I tjänsten ingår att
  • Orderläggning, leveransbevakning, avvikelsehantering
  • Säkerställa att försörjningskedjan fungerar felfritt
  • Utveckla leverantörssamarbete
  • Leda projekt och coacha medarbetare i teamet
  • Underhålla leverantörs databasen
Om dig
  • Högskoleutbildning inom supply chain, inköp eller logistik.
  • 2-3+ års erfarenhet av inköpsplanering
  • Du kan bryta upp komplexa problem och förklara på ett enkelt sätt
  • Lagspelare med öppet sinne
  • Du måste kunna se helheten samtidigt som du jobbar med detaljerna
Vi erbjuder

Ett självständigt, spännande och utvecklande arbete hos Nordens största och snabbast växande e-handelsaktör inom heminredning. Vi erbjuder dig en roll där du förväntas bidra till företagets fortsatta tillväxt och utveckling. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Placering & Start

Tjänsten är placerad i Helsingborg och tillsättning är enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Daniel Hilvardén eller Sanny Malmberg på info(at)ecommercerecruit.se

Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#Homefurnishingnordic #Inköp #inköpare #purchaser #supplychain #logistics #logistik #karriär #ecommercerecruit #GROWWITHPASSION
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.