Ehandel söker Digital Marketing Manager

Ehandel söker Digital Marketing Manager

Nu söker vi en Digital Marketing Manager till Ehandel, Nordens största mötesplats inom e-handel. Detta är en unik möjlighet för dig som brinner för e-handel, är driven och vill arbeta i en bred och spännande roll där du får vara med på bolagets fortsatta expansion i Norden.

Om Ehandel

Ehandelse AB äger och driver Ehandel.se, Ehandel.fi. Ehandel.dk och Ehandel.com. Samtliga är mötesplatser och nyhetssajter om e-handel och gör oss till Nordens största mötesplats, nyhetsforum och kunskapskälla om e-handel. Utöver den redaktionella verksamheten driver vi även event verksamhet, två stora datatjänster och förmånliga ramavtal - allt i syfte att skapa bättre förutsättningar för de nordiska e-handlarna.

Om tjänsten
Som Digital Marketing Manager kommer du vara en tongivande kraft i marknadsavdelningen och högst bidragande till den fortsatta utvecklingen av bolagets digitala marknadsföring. I rollen förväntas du både operativt och strategisk planera, ta fram och genomföra kampanjer för alla våra varumärken, med tonvikt på våra egna kanaler och plattformar. Kontinuerlig uppföljning, optimering och analys av kampanjer samt övriga digitala marknadsaktiveringar är andra inslag i tjänsten. En betydande del av rollen kommer också innebära att arbeta med den digitala försäljningen för våra event, utbildningar och tjänster mot uppsatta försäljningsmål. Rollen innebär även ansvar för en medarbetare och rapporterar gör du till VD. Andra viktiga delar i din roll är att:
 • Ta fram grafiskt material, främst för våra egna digitala kanaler och plattformar men även tryckt media kan förekomma
 • Skriva copy till sajter, nyhetsbrev och SOME
 • Skapa landningssidor samt hantera utskick och enkäter, främst i Mailchimp
 • Vid behov agera kravställare och köpa in extern marknadsföring
 • Vid event ha ansvar för systemhantering av biljetter och deltaganden
 • Kontaktytor med samtliga delar i företaget samt vara en viktig del av bolagets operations grupp.
 • Externa kontakter, främst med leverantörer men även med kunder.
 • Har du även arbetat med SEM och Paid Social i kanaler såsom Google, Facebook, Instagram och LinkedIn är det starkt meriterande men inget krav.
För rätt person finns mycket goda möjligheter till utveckling i bolaget och en spännande karriärresa där du får vara med och påverka din och bolagets utveckling.

Din bakgrund
Vi tror du har några års erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring och med motsvarande arbetsuppgifter. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva kampanjer från ax till limpa och är trygg med att ta fram och säkerställa att copy och visuellt material samspelar med varumärkenas respektive profiler. Vidare har du goda kunskaper i InDesign, Illustrator och Photoshop. Stämmer även nedan kunskaper och erfarenheter in på dig har du goda chanser att lyckas:
 • Stort intresse för e-handel
 • Erfarenhet och-/eller intresse för digital försäljning B2B
 • Erfarenhet av webbanalys och konverteringsoptimering
 • Erfarenhet av CMS, med fördel Wordpress
 • God erfarenhet av Mailchimp eller motsvarande
Om dig

Som person tror vi du är en kreativ doer, som har ett kommersiellt mindset och som motiveras och växer med ansvar. Du trivs som bäst när du får arbeta målinriktat och där du utmanas och utvecklas i ditt arbete. Andra egenskaper vi värdesätter är att du har en doer-mentalitet med en stark vilja att uppnå uppsatta digitala försäljningsmål och att driva dina åtaganden i mål.

Företagskulturen hos oss präglas av ett högt engagemang med hög aktivitet varför du som person behöver vara effektiv och flexibel samt tycka om att arbeta i team. Att du har en god kommunikativ och social förmåga samt att du har känsla för färg, form och text ser vi som självklart för tjänsten. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ehandel erbjuder

Hos oss blir du ett viktigt tillskott i vår fortsatta expansion och förutom professionella och engagerade kollegor vid din sida ansluter du till ett marknadsledande, modernt och expansivt bolag i en bransch som är under ständig tillväxt och utveckling. Många nya utvecklingsområden väntar i bolaget och du kommer att erbjudas en spännande resa i ett framgångsrikt bolag där möjligheterna att växa och utvecklas är stora. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling inom bolaget.

Placering & start
Tjänsten är placerad i Helsingborg och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Daniel Hilvardén på info(at)ecommercerecruit.se, alternativt 072-6006421.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urvalsarbete och uppmanar dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att du kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

#Ehandel #Digitalmarketing #Digitalmarknadsföring #Marketing #Marknadsföring #Campaign #SEM #Ecommercerecruit #Contentmanager #Graphicdesign #Copy
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E-commerce Recruit är Sveriges enda renodlade rekryteringsbolag inom e-handelssektorn. Våra samarbeten grundar sig i långsiktiga och strategiska förhållningssätt med hög leveransprecision. Detta i kombination med att vi har Sveriges största kandidatnätverk inom e-handelssektorn gör oss till din självklara branschspecialist när du är i behov av personallösningar och vill säkerställa rekryteringsprocesser som når hela kandidatmarknaden.

Behöver du rekrytera inom e-handel och digitalt? Läs mer om våra tjänster här.