Lösningsfokuserad servicetekniker till Dustcontrol!

Lösningsfokuserad servicetekniker till Dustcontrol!

Rollen

I rollen som Servicetekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att installera, underhålla och serva Dustcontrols produkter (utsugningssystem), där även felsökning ingår. Regelbunden kontakt med leverantörer och kunder ingår i tjänsten, samt att ge råd och föreslå den bästa lösningen till kunder för att optimera deras anläggningar. Du arbetar oftast självständig i din roll som servicetekniker på Dustcontrol och man ingår i ett team om 6 personer runt om i Sverige. Tjänsten innebär en hel del resor, samt övernattningar i hela Sverige och även i Danmark.

Du erbjuds

Här är jobbet för dig som vill jobba med produkter med kvalitet, trevliga kunder och ett företag att vara stolt över! Som servicemontör/tekniker kommer du ha en viktig roll som "ambassadör" i mötet med våra kunder. Du kommer att vara högst delaktig i att vi ska vara marknadens ledande aktör!

Din profil

I rollen som Servicetekniker ser vi att du har följande kvalifikationer;
  • Gymnasial utbildning företrädesvis inom teknik, mekanik eller motsvarande
  • Tekniskt intresse och/eller kunskap inom mekanik, ventilation, el eller motsvarande erfarenhet
  • Körkort B
Erfarenhet som fältservicemontör eller andra praktiska erfarenheter är meriterande. För att trivas i rollen som servicetekniker bör du vara flexibel i att resa i tjänsten. Som person ser vi dig som är driven, lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten, samt trivs med att möta kunder.

Bra att veta!

Du utgår från vårt Helsingborgs-kontor och med din servicebil till förfogande täcker du Skåne, Blekinge, Småland och Västra Götaland. Vi erbjuder ett självständigt arbete med stort eget ansvar i ett härligt företag.

Intresserad?

Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vill vi att du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Eklund på telefon 040 611 07 70.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du bakgrund inom mekanik, montering, ventilation och ett stort tekniskt intresse? Värdesätter du att arbeta med kundanpassade lösningar till dina kunder i ett internationellt bolag med 40 årig erfarenhet! Då är tjänsten hos Dustcontrol AB perfekt för dig!