Redovisningsansvarig

Redovisningsansvarig

Kort om tjänsten

Dreamwork söker en Senior Redovisningsansvarig för ett uppdrag på tre till sex månader. Du kommer att ansvara för hela den löpande ekonomin i bolaget. Låter detta intressant, ring Anna på 042 - 17 66 05.

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, bokslut, löpande bokföring, momsredovisning, skattedeklaration

Om verksamheten

Detta är ett konsultuppdrag, så du blir anställd av Dreamwork och arbetar som konsult ute hos vår kund i Helsingborg. Tjänsten är på heltid med start omgående och 3-6 månader framåt, och för rätt person finns chans till fortsatt anställning.

Mer om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
  • Månads- och årsbokslut (brutet räkenskapsår sista september)
  • Kontaktperson mot banker, revisorer och Skatteverket
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar och periodiseringar
  • Skatter och avgifter inklusive skattedeklaration
  • Momsredovisning
Din profil

Du känner dig trygg i ovan arbetsuppgifter och har förmågan att på kort tid sätta dig in i verksamheten. Självklart har du arbetat som redovisningsekonom och har relevant utbildning inom ekonomi / redovisning. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Brilliant så är det meriterande, likaså om du har goda kunskaper i det danska språket.
Som person är du noggrann självgående och strukturerad med hög analytisk förmåga. Du ser både detaljer och helheten. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att skapa förtroende. Självklart har du också ett genuint intresse för redovisning med starkt fokus på att alltid leverera i tid med hög kvalitet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 042-176605
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.