Löneadministratör till Helsingborg, 25%.

Löneadministratör till Helsingborg, 25%.

Kort om tjänsten
Vi söker en löneadministratör som kan arbeta 25% dvs, ca 1- 2 dagar/veckan med att stötta avdelningen med lönekörningen. Konsultuppdraget startar omgående och varar till juni 2023. SÖKORD: lön, bokföring, reseräkning, friskvård, semesterersättning

Om verksamheten
Du anställs som konsult hos Dreamwork alternativt är underkonsult till Dreamwork och arbetar ute hos vår kund i Helsingborg.

Mer om tjänsten
Du kommer att "köra lön" för 130 tjänstemän med bland annat följande arbetsuppgifter: - kontrollera attest, reseräkning och utlägg i HRM Kontek - kontrollera konto och förmånsbeskattning och lägga in i HRM kontek som reseräkning på anställd. - lägga in manuella justeringar i Kontek lön som brutto och nettolöneavdrag, föräldralön med mera - fastställa lönen och ta ut rapporter och arkivera i olika mappar Sharepoint - bokföra lönerna alla bolagen, både med fil och manuellt i BC - ta ut arbetsgivardeklaration och arkivera skicka underlag till Finance för betalning - hjälpa till med diverse statistik sjuk, övertid och arkivering.

Din profil
Vi söker dig som kan ovan arbetsuppgifter "på dina fem". För detta uppdrag gäller det att vara lite flexibel på datum och vilka veckodagar man behöver arbeta. Men är du van vid denna värld, så är du världsbäst på att prioritera och vara flexibel så att alla får sin lön i tid. Kunden använder Kontek lön.

Ansökan
Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dreamwork.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (6 dagar kvar)