HR - och Löneadministratör

HR - och Löneadministratör

Kort om tjänsten

Vår kund behöver omgående en driven HR - och löneadministratör. Konsultuppdraget börjar omgående. Tjänsten är kombinerad HR och löneadministration, där du kommer att arbeta cirka 75 % med HR- relaterade frågor och 25 % med löner.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult ute hos våra kunder i Helsingborg.

Mer om tjänsten

Tjänsten kommer b.la. att innebära:
  • Arbete med HR-systemet
  • Hantera löneprocessen inkl. årliga revisioner.
  • Nyanställningar/rekryteringar
  • Driva projekt inom kommunikation, konflikthantering mm
Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom HR och - löneadministration och har en relevant utbildning inom området. Som person är du strukturerad, driven och duktig på att bygga relationer. Du är kan hantera flera olika uppgifter samtidigt. För att lyckas i rollen behöver du ha en stor social kompetens och ha lätt för att samarbeta. Du har god kunskapsnivå inom relevant lagstiftning, god förståelse för kollektivavtal, försäkringar och pensioner. Du är digitalt intresserad och är en duktig kommunikatör med hög servicemedvetenhet.
Du är flytande i svenska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.