Erfaren redovisningsekonom till tillverkande bolag

Erfaren redovisningsekonom till tillverkande bolag

Kort om tjänsten

Vi vill komma i kontakt med dig som är tillgänglig för ett konsultuppdrag där du under cirka 6 månader kommer att hjälpa en av våra kunder under tiden denne rekryterar en ekonomiansvarig.

Mer om tjänsten

Ditt viktigaste ansvarsområde som redovisningsekonom blir att säkerställa korrekt redovisning och att självständigt genomföra månadsbokslut, lite längre fram även att genomföra årsbokslut. Beroende på person ingår även rapportering - intern och inom koncern samt andra vanligt förekommande ekonomiuppgifter för en ekonomiansvarig. I rollen kommer du att arbeta nära VD.

Placering är på kunds kontor på Berga i Helsingborg. Start på uppdraget är skyndsamt och sex månader framåt. Är du intresserad men kan inte arbeta heltid, hör av dig. Kund kan tänka sig en deltidlösning och anpassa arbetsuppgifter utifrån det.

Din profil

Du som söker rollen har god erfarenhet av redovisning och bokslutsarbete. Bolaget har egen tillverkning så erfarenhet från sådan verksamhet är viktigt. Kund använder Microsoft Dynamics som redovisningssystem ihop med Excel, mycket goda kunskaper i Excel är därför ett måste.

Ansökan

Då tillträde sker så snart som möjligt är du välkommen med din ansökan snarast. För mer information om denna roll, kontakta gärna Håkan Ossmyr, 072 - 401 61 21 eller hakan.ossmyr@dreamwork.se.
Mer info
Kontaktperson Håkan Ossmyr
Telefon 072 401 61 21
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.