Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag

Ekonomiassistenter sökes för kommande uppdrag

Kort om tjänsten

Till vår konsultverksamhet söker vi ständigt grymma ekonomiassistenter för uppdrag i Helsingborg med omnejd, ofta med omgående tillträde.

Sökord: Leverantörsreskontra, Kundreskontra, Ekonomiassistent, Ekonomi, Fakturering

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult ute hos våra kunder i Helsingborgsregionen.

Mer om tjänsten

Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov. Vanligt förekommande önskemål om kunskaper är följande:
  • kund och leverantörsreskontra
  • fakturering
  • in- och utbetalningar
  • kreditprövningar
  • inkassohanteringar och påminnelser
  • i övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
Din profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi. Du har lätt för att komma in i system och är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och har en positiv inställning. Du är ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som konsult måste du vara självgående, flexibel och tycka om mötet med nya människor och arbetsplatser. Du bör ha lätt för att sätta dig in i nya system goda kunskaper i Excel är alltid ett måste. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem.

Vi värdesätter din personlighet och det du bidrar med till arbetsplatsen. För att passa i roller inom ekonomi bör du vara analytiskt, vara duktig på att prioritera, målinriktad och van att hålla deadlines.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.