Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Kort om tjänsten

Dreamwork söker en avancerad ekonomiassistent på 100 % till vår kund i Helsingborg. Arbetsplatsen är öppen, prestigelös och präglas av en god arbetsatmosfär. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och cirka 5 månader framåt.

Sökord: Ekonom, ekonomiassistent, redovisningsassistent, redovisningsekonom, redovisning, ekonomi.

Om verksamheten

Tjänsten är en del av Dreamworks uthyrningsverksamhet, där du blir anställd som konsult och uthyrd till vår kund.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som Ekonomiassistent är framförallt ansvar för kundreskontra men kommer även att innefatta:
  • Löpande redovisning
  • Påminnelse
  • Månads- och bankavstämningar
  • Räntefakturering
  • Moms
  • Hjälpa till vid bokslut
  • Allmän kontorsadministration/inköp/fakturahantering
I ditt arbete ingår också att hjälpa och stötta dina kollegor i olika ekonomifrågor.

Din profil

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning i ekonomi och minst två års erfarenhet av arbetsuppgifterna sedan tidigare.

Vi ser gärna att du är en god användare av Excel. Du är en van användare av ekonomisystem och sätter dig lätt in i nya. Erfarenhet av Microsoft Dynamics och Visma Global är meriterande.

Som person är du flexibel, strukturerad och prestigelös. Du hanterar tidspress och är duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta. Du talar och skriver på svenska obehindrat och talar flytande engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.