Ekonom / Administratör

Ekonom / Administratör

Kort om tjänsten

Till vår kund i Helsingborg söker vi en en driven Ekonom / Administratör för tillträde omgående.
Tjänsten är till en början på 25 %, kan bli 50 % över sommaren.

Om verksamheten

Du kommer att vara anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult hos vår kund i Helsingborg.

Mer om tjänsten

I tjänsten så kommer du b.la. att arbeta med kund- och leverantörsreskontra och andra administrativa uppgifter.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet inom ekonomi och administration. Kanske studerar du ekonomi och söker ett arbete vid sidan av studierna. Som person är du noggrann, strukturerad och har en positiv inställning. Du är intresserad och brinner för att lära dig nya saker. Du bör ha lätt för att sätta dig in i nya system goda kunskaper i Excel är alltid ett måste. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.