Tryckare - Helsingborg

Tryckare - Helsingborg

Kort om tjänsten

Har du erfarenhet från arbete inom grafisk industri? Är du en kvalitetsmedveten och noggrann medarbetare med intresse att lära dig och utvecklas inom företaget? Då är det kanske dig vi söker!

Vi letar nu efter en tryckare till vår kund i Helsingborg. Du blir anställd hos Dreamwork och arbetar som konsult hos kunden. Uppdraget är på heltid och arbetstiden är förlagt till kvällstid.

Sökord: tryckare, grafisk industri, tryckeri, produktion, produktionsmedarbetare, processoperatör, maskinoperatör, industri, digitalpress, stans, flexotryck

Mer om tjänsten

Som tryckare ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för att bekräftade leveranstider hålls samt att kvaliteten på utfört arbete är enligt kundernas önskemål. I rollen ska du även följa protokoll för underhåll och service av maskiner och redskap.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Producera i Flexo-/Digitalpress/Stansmaskin
  • Delta aktivt i förbättringsåtgärder samt sträva efter ökad kvalitet, arbetsmiljö och produktivitet enligt målsättningar.
  • Löpande avhjälpa problem samt informera övriga operatörer och ledning vid avvikelse
  • Utföra löpande underhåll enligt maskinrutin
Din profil

Som konsult hos Dreamwork verkar du som företagets ansikte utåt, vi värderar dina personliga egenskaper högt och ser därför att du är en social, samarbetsvillig och prestigelös medarbetare. Du trivs att arbeta såväl enskilt som i grupp och har inga problem med att ta initiativ eller utföra arbetsuppgifter som ligger utanför dina dagliga sysslor.

Utöver dina personliga egenskaper har du erfarenhet av likande arbetsuppgifter inom industri eller produktion, gärna inom den grafiska branschen. Har du tidigare arbetat som tryckare är detta starkt meriterande men inställning, nyfikenhet och vilja att lära tar dig långt.

Du har god teknisk förståelse och lätt för att lära dig nya system och maskiner. Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift) är ett krav, B-körkort och tillgång till bil är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.