Truckförare med erfarenhet av ledstaplare och motviktstruck

Truckförare med erfarenhet av ledstaplare och motviktstruck

Kort om tjänsten

Har du erfarenhet av lagerarbete med truckkörning? Är du en positiv och flexibel lagspelare? Är du tillgänglig omgående? Du är det kanske dig vi söker!

Till vår kund i Helsingborg söker vi nu en duktig truckförare med erfarenhet av ledstaplare och motviktstruck. Du blir anställd hos Dreamwork och arbetar som konsult hos vår kund. Uppdraget är till en början tidsbegränsat men för rätt person finns chans till förlängning.

Sökord: truckförare, lagerarbetare, lagermedarbetare, motviktstruck, ledstaplare, anka

Mer om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av truckkörning med hjälp av ledstaplare och motviktstruck. Du kommer hantera godsmottagning, inleveranskontroller, lossning & lastning och orderplock. Även andra vanligt förekommande lageruppgifter såsom packning och emballering förekommer. Då tunga lyft och andra fysiskt krävande uppgifter förekommer bör du vara i god fysik form och trivas med ett praktiskt arbete.

Din profil

För att passa i tjänsten är du en flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra människor. Du hjälper gärna till där det behövs och har inga problem med varierande arbetsuppgifter, även om det innebär åtangandet utanöver dina vanliga uppgifter. Du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning (motviktstruck och ledstaplare) och är tillgänglig omgående.
Truckkort A+B, svenska och engelska (både tal och skrift) är krav.
B-körkort och erfarenhet av affärssystemet IFS är meriterande.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.