Transportadministratör

Transportadministratör

Kort om tjänsten

Till vår kund inom transportbranschen söker vi nu en administratör för omgående start. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från administration och gärna har ett intresse för transportbranschen. Kanske har du tidigare arbetat som speditör, administratör eller studerat transport och logistik.

Sökord: Administratör, speditör, administration, transport, logistik

Om verksamheten

Tjänsten är placerad i Helsingborg och är på heltid. Uppdragets längd är ca 4-6 månader. Arbetstiderna är till största del förlagda till dagtid och du förväntas jobba två kvällar och två helger per månad.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
  • Hantering av import och export i befintligt datasystem
  • Förbereda fraktsedlar
  • Boka inrikestransporter
  • Kontrollera dokument
Mer om tjänsten

Som person har du en positiv och framåt attityd. Du gillar att jobba i team och är effektiv i ditt sätt att arbete. Då du kommer att jobba administrationsfokuserat är det även viktigt att du är ordningsam och tålmodig.
Vidare kommer du att tillhöra ett glatt gäng som gillar att hitta på aktiviteter tillsammans och där fredagsfikat är en stående punkt under veckan.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-176610
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.