Studerande truckförare

Studerande truckförare

Kort om tjänsten

Studerar du på högskola eller universitet och söker ett extrajobb inom lager? Har du truckkort A+B och god vana av att köra motviktstruck och skjutstativstruck? Är du en kvalitetsmedveten och ambitiös person som är tillgänglig 2-3 dagar/vecka. Då kan det vara dig vi söker!

Vi letar efter rutinerade lagerarbetare som kan arbeta extra hos vår kund i Helsingborg. Kravet för denna tjänst är att du studerar på minst 75% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna kan variera och är förlagda både till tidiga morgonar och sena kvällar.

Sökord: studentjobb, extrajobb, truckförare, lagerarbetare, logistik, lager, skjutstativstruck, motviktstruck, lagerjobb

Mer om tjänsten

Du kommer bli anställd på Dreamwork och arbeta som konsult hos vår kund. Dina främsta arbetsuppgifter består i att köra skjutstativstruck och motviktstruck men även andra vanligt förekommande lageruppgifter samt en del administrativa uppgifter förekommer. Arbetet är till viss del fysiskt ansträngande och kräver således god fysik. Arbetet sker såväl enskilt som i grupp. Truckkort A+B är krav och B-körkort samt erfarenhet av LEAN-arbete och 5S är meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom lager eller logistik samt god körvana av motviktstruck och skjutstativstruck. Utöver dina lagererfarenheter är dina personliga egenskaper av stor vikt. För att passa i rollen bör du vara en snabblärd person med stort ordningssinne. Fokus på service, kvalitet och noggrannhet är A och O likväl som din vilja och ambition att utvecklas och bidra till gruppen och företagets bästa. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.