Student som kan arbeta parallellt som Researcher sökes.

Student som kan arbeta parallellt som Researcher sökes.

Kort om tjänsten

Dreamwork expanderar och vi söker studenter som parallellt med sina akademiska studier vill arbeta motsvarande två dagar per vecka. Vi vill att du är i början av din utbildning så att vårt samarbete blir långvarigt. Mycket av arbetet sker digitalt men dina studier ska bedrivas någonstans i Skåne eftersom fysiska möten kommer bli aktuellt.
Varför ska du söka tjänsten? Jo, för att vi har väldigt kul på jobbet! Lägg till det en stark kultur med tydliga värderingar; Hjärta, Ambition och Mod. Tillsammans med fantastiska kollegor och våra starka varumärken ger vi dig förutsättningarna att bli vår nästa stjärna!
Intresserad? Vänta inte, utan ring Anna Karlsson på 042 -17 66 05 eller sök tjänsten nedan!

Om verksamheten

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är certifierade enligt ISO:9001.

Mer om tjänsten

Du kommer att arbeta nära våra Konsultchefer och övriga Researchers med kravprofiler, annonsering, search i olika externa kanaler, urval, intervjuer, tester, referenstagning och matchning. Vi ger dig stor frihet och mycket ansvar att självständigt hantera ditt uppdrag. Arbetet innebär många telefonkontakter, teamsmöten och personliga möten eftersom du själv kommer att driva hela rekryteringsprocesser.

Din profil

En rekrytering är alltid personlig för oss! Vi söker dig som är målinriktad, drivs av att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag och är duktig på att bygga relationer. Du har minst två år kvar på dina studier och du är tillgänglig motsvarande två dagar i veckan.
För att du ska trivas i rollen så är du strukturerad, serviceinriktad och har lätt att skapa förtroende hos både kandidater, konsulter och kunder. Du är en ordningsam, strukturerad lagspelare med god IT-vana som kanske har erfarenhet från service och försäljning.
Det är naturligtvis en fördel om du har erfarenhet av Teams, Skype, Zoom eller liknade då stora delar av vårt arbete idag sker digitalt!

Men kompetens och erfarenheter är inte allt! Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Det gäller så klart även när vi rekryterar själva.

Ansökan

Tycker du att detta låter spännande söker du tjänsten via vår hemsida Dreamwork.se. Sök gärna omgående då vi arbetar med löpande urval.
Vill du veta mer om tjänsten kan du även kontakta Anna Karlsson, Konsultchef, 042 -17 66 05 eller anna.karlsson@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Anna Karlsson
Telefon 042-176605
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)