Sommarjobb för erfaren truckförare

Sommarjobb för erfaren truckförare

Kort om tjänsten

Är du en erfaren lagerarbetare? Har du erfarenhet av att köra motviktstruck och ledstaplare? Är du tillgänglig för heltidsarbete under sommaren 2021? Då är det kanske dig vi söker!

Till vår kund i Helsingborgsområdet söker vi nu två duktiga truckförare som kan stärka upp deras verksamhet under sommaren. Du blir anställd på heltid hos Dreamwork och arbetar som konsult hos kunden. Arbetet är förlagt till dagtid måndag-fredag under vecka 23-33.

Sökord: lagerarbete, lagerjobb, truckförare, truckjobb, motviktsförare, sommarjobb, terminalarbete, orderplock

Mer om tjänsten

Som truckförare hos CC Höganäs kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av lossning och lastning av lastbilar samt orderplock. Då truckkörning är en av dina främsta arbetsuppgifter är du en erfaren och säker truckförare som tidigare kört motviktstruck och ledstaplare. Tunga lyft och andra fysiskt krävande arbetsuppgifter är vanligt förekommande och du bör därför ha god fysik.

Din profil

För att passa i rollen är du en glad, utåtriktad och arbetsvillig person. Du har lätt att samarbeta med andra men har heller inga problem att ta initiativ och och hjälpa till där det behövs, även om det innebär åtaganden utanför dina ordinarie arbetsuppgifter. Självklart är du en skicklig och erfaren truckförare som trivs bra i lagermiljön.

Krav för tjänsten är Truckkort A + B, körkort och tillgång till egen bil är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.