Skjutstativsförare - Helsingborg

Skjutstativsförare - Helsingborg

Kort om tjänsten

Är du en prestigelös person med hög arbetsmoral? Har du truckkort A 1-4 och B 1-4? Är du en erfaren skjutstativsförare på jakt efter nya utmaningar? Då kan det vara dig vi söker!

Vi letar nu efter flera duktiga skjutstativsförare till en kund i Helsingborg. Du som söker ska vara öppen för att arbeta både dagtid eller skiftarbete.

Sökord: truckförare, lagerarbetare, lagerjobb, skjutstativsförare, plock, pack, B3-förare

Mer om tjänsten

Du kommer bli anställd hos Dreamwork och arbeta som konsult hos vår kund, tjänsten är på heltid. Du kommer huvudsakligen köra skjutstativstruck (B3), därav är det ett krav att du har erfarenhet och god körvana av just den trucktypen. Arbetet är till viss del fysiskt ansträngande och kräver således god fysik.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat följande:
  • Ta emot, fylla på och plocka artiklar efter order
  • Lastning och lossning
  • Truckkörning
  • Hålla ordning på lagret (inkl. viss städning)
  • Vara behjälplig på övriga avdelningar vid behov
Din profil

Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet av liknande arbete. Gymnasial utbildning samt truckkort A+B är ett krav, B-körkort är meriterande. Som person är du serviceinriktad med glimten i ögat, du värderar att ha ordning och reda runt dig och trivs bra med arbete såväl i grupp som självständigt. Utöver erfarenhet av arbete med skjutstativstruck lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper såsom attityd, flexibilitet och viljan att lösa förelagda uppgifter. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 30 juni 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.